Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Χθες το απόγευμα, σύσσωμος ο δημοτικός συνδυασμός ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ΄΄ επισκέφθηκε την περιοχή ΤΡΟΙΑΣ-ΣΠΑΡΤΗΣ-ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ-ΤΡΟΙΑΣ και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής ακούγοντας τα παράπονα των δημοτών και τα προβλήματά τους.

Διαπιστώθηκε ότι οι δημότες αυτοί νοιώθουν ξένοι με την πόλη δείχνοντας κι εκείνοι την αδιαφορία τους για τα γεγονότα στην πόλη και λέγοντας την επιθυμία τους να μην συμμετέχουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Την ευθύνη ρίχνουν σε όλες τις διοικήσεις των τελευταίων ετών και κυρίως στη σημερινή διοίκηση ύστερα μάλιστα απο τις τελευταίες παρεμβάσεις στις οδούς αυτές.


Θεωρούμε μετά απο αυτά που εισπράξαμε ότι η ευθύνη στη σημερινή διοίκηση και στην αντιπολίτευση είναι τεράστια για την κατάσταση αυτή. Έδιωξαν τους δημότες απο την πόλη, τους έκαναν να αδιαφορούν για τις εξελίξεις και να δηλώνουν αποχή απο τις εκλογές.


Έχει τεράστια ευθύνη η σημερινή δημοτική αρχή για το γεγονός αυτό χωρίς να απαλάσσουμε την αντιπολίτευση κυρίως την μείζονα, η οποία εγκλωβισμένη στις εσωτερικές της έριδες και διαδικασίες διαδοχής προκάλεσαν αυτή την κατάσταση. Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι ζητούν την ψήφο των κατοίκων αυτών για να διοικήσουν μια πόλη που δεν την ξέρουν, να ασχοληθούν μα τα προβλήματα των δημοτών που δεν ξέρουν.


Εκφράζουμε την πλήρη απογοήτευσή μας με αυτά που είδαμε, ακούσαμε και εισπράξαμε απο την χθεσινή επίσκεψή μας στην περιοχή αυτή.


Εμείς υποσχόμαστε ότι αν και εφόσον βρεθούμε στη διοίκηση του δήμου θα βρεθούμε στο πλάϊ αυτών των ανθρώπων και θα τους ακούσομε με σεβασμό για να λύσουμε τα προβλήματαά τους που έχουν συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...