Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΕΙΔΟΠΙΑΣΤΗΣ : Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
Σε πτώχευση σκοπεύει να οδηγήσει τις υπάρχουσες δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου Πεντέλης ο νέος δήμαρχος κ. Στεργίου όπως δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 12/1. Το σκεπτικό αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουν τα χρήματα τους όχι μόνο οι εργαζόμενοι αλλά και οι προμηθευτές των επιχειρήσεων. Έτσι θα δημιουργηθούν πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα στην τοπική αγορά μιας και οι περισσότεροι προμηθευτές προέρχονται από τα Μελίσσια.


Επίσης ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι οι κοινωνική πολιτική (πολιτισμός, αθλητισμός, ΚΑΠΗ) που θα ασκείται από τον δήμο θα είναι ανταποδοτική, αναγκάζοντας έτσι τους δημότες να βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη.


«Σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση βαθαίνει ο δήμος αντί να συμπαραστέκεται στους πολίτες τους αναγκάζει να πληρώσουν παραπάνω. Αυτές οι επιλογές της νέας της διοίκησης θα μας βρουν μπροστά τους με όλες μας τις δυνάμεις» δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πεντέλη εν Δράσει και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Φειδοπίαστης.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...