Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η ΜΙΣΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!!

Φωτογραφικό υλικό απο τη Ναυτική βάση δείχνει ότι η μισή Ναυτική Βάση έχει παραδοθεί, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, στους εργολάβους.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Ζήσης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, παρέδωσε cd σε όλους τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών, ακόμη και στον ίδιο τον δήμαρχο που περιείχε φωτογραφικό υλικό απο την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ναυτικής Βάσης. Τα μπάζα και τα άχρηστα υλικά έχουν κατακλύσει το χώρο!!
Σε απάντησή του ο δήμαρχος ομολόγησε ότι πράγματι έτσι είναι.¨΄Εχει δοθεί μέρος της Ν.Β. σε εργλάβους των έργων που εκτελούνται στο δήμο προκειμένου να διευκολυνθούν στις εργασίες τους.
Όμως η καταστροφή που γίνεται στους χώρους αυτούς, στο πράσινο, στο έδαφος είναι ανυπολόγιστη. Πέρνα αυτού, όμως, η χρήση του χώρου μήπως έπρεπε να αποφασιστεί με τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου; Μήπως έπρεπε να υπολογιστεί αν και κατά πόσο θα υπάρξουν επιπτώσεις στο περιβάλλον; Είναι συμβατική υποχρέωση του δήμου να διευκολύνειο τους εργολάβους, προκύπτει απο κάπου;
Ο κ. δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμιά επίπτωση, σε κανένα επίπεδο. Κι επι πλέον δήλωσε ότι ο κάθε εργολάβος επαναφέρει το χώρο στην αρχική κατάστασή του όταν αποπερατωθεί το έργο.
Όμως, με την έννοια αυτή για αρκετά χρόνια ο χώρος αυτός αφ' ενός θα βρίσκεται στη χρήση των εργολάβων και όχι των δημοτών αφ' ετέρου οι επιπτώσεις θα υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές.
Δείτε τις φωτογραφίες!! Αναμένουμε τις θέσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων επι του ζητήματος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...