Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Καταγγέλθηκαν απο δημότες οτι στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προεδρείου στον Σύλλογο Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Άνω Βριλήσσια συνέβησαν γεγονότα που συνδέονται με νοοτροπίες και τακτικές που παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες και που κανείς δεν επιθυμεί να θυμάται.
Ο Σύλλογος προχώρησε σε αρχαιρεσίες σε πρώτη φάση και ανέδειξε τους εκλεγμένους. Όταν έγινα γνωστά τα αποτελέσματα κάποιοι άσκησαν πιέσεις να επαναληφθούν οι εκλογές βρίσκοντας διάφορα προσχήματα που μπορεί να έχουν κάποια αλήθεια αλλά ήταν γνωστά και πρίν την διαδικασία της εκλογής σε όλους.
Υπό την πίεση αυτή η πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών απο τους υποτίθεται ενιστάμενους δέχθηκαν να επαναληφθούν οι εκλογές.
Το αποτέλεσμα της δεύτερης αυτής ψηφοφορίας ανέδειξε άλλα άτομα και με άλλο εκλογικό σώμα ευρύτερο της προηγούμενης.
Το αποτέλεσμα αυτής της θολής διαδικασίας ήταν όχι μόνο να υπάρξει δυσαρέσκεια αλλά και απαξίωσης του Συλλόγου αυτού απο ανθρώπους που επιθυμούν διακαώς την εκλογή τους και τη συμμετοχή τους στα κοινά, χρησιμοποιώντας και μέσα που αν μη τι άλλο δημιουργούν ερωτηματικά.
΄Καταγράφουμε το γεγονός και θα επιθυμούσαμε να το επαναφέρουμε αν μας δίνονταν περισσότερα στοιχεία και ασφαλώς απο όλες τις πλευρές.
Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν θα παραμείνουμε άφωνοι και στο σκοτάδι αν κάποιοι αυτό επιδιώκουν.
Θα ξεσκεπάσουμε κάθε τι πονηρό, θολό και αυταρχικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...