Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η ΄΄ΣΠΙΘΑ΄΄ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ




Στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου φέτος συμμετείχε ένθερμα και η ΄΄Σπίθα΄΄ Βριλησσίων. Η ΄΄Σπίθα΄΄ είναι το κίνημα που έχει οργανώσει ο Μίκης Θοεδωράκης και εκφράζει την αντίθεσ αλλά και την αντίσταση της κοινωνίας απέναντι σ΄αυτά που συντελούνται στην πατρίδα μας τελευταία.

Η ΄΄Σπίθα΄΄ Βριλησσίων λειτουργεί αρκετό καιρό τώρα και μια απο τις δράσεις της ήταν η συμμετοχή της στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου καταθέτοντας μάλιστα και στεφάνι στη Πλατεία Ηρώων μαζί με όλους τους φορείς της πόλης.

Η επόμενη δράση της είναι στις 4 Απριλίου ημέρα Δευτέρα στην αίθουσα ΄΄Μίκης Θεοδωράκης΄΄ (πρώην ΤΥΠΕΤ) στις επτά το απόγευμα όπου θα βρεθούν οι κ.κ. Φίλιας Βασίλειος, καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου και ο Αλευρομάγειρος Δημήτριος, στρατηγός ε.α.

Στην ομιλία θα αναπτυχθούν οι αρχές του κινήματος, θα τεθούν ερωτήσεις και μάλιστα πριν την ομιλία θα παρουσιαστεί video απόσπασμα απο την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη όταν παρουσίασε την ιδρυτική διακύρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...