Κυριακή 29 Μαΐου 2011

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 29 ΜΑΪΟΥ 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις 17 Απριλίου 2011 ύστερα από πρόταση του κ. Μανιατογιάννη και του συνδυασμού του για διάλογο μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μόνο της αντιπολίτευσης αντιπροτείναμε δημόσιο διάλογο με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών.


Στην πρόσκληση αυτή η δημοτική παράταξη του κ. Μανιατογιάννη απάντησε θετικά, η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον κ. Τσούτσια απάντησε αρνητικά, η δημοτική παράταξη του κ. Βήττου δεν απάντησε καθόλου όπως και του κ. δημάρχου.


Εμείς είχαμε αποφασίσει να κάνουμε τον δημόσιο αυτό διάλογο με όσους επικεφαλής παρατάξεων θα δέχονταν την πρόσκληση. Έτσι απευθυνθήκαμε στον κ. Μανιατογιάννη, ως ο μόνος που είχε ανταποκριθεί θετικά προκειμένου να καθορίσουμε ημερομηνίες και τοποθεσία, οργανωτικά.


Δυστυχώς, παρ’ όλο που είχαμε την επικοινωνία ο κ. Μανιατογιάννης δεν ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις μας αυτές και τις προσπάθειές μας για την υλοποίηση της απόφασής μας.


Επειδή παρήλθε αρκετός χρόνος (πάνω από ένα μήνα) από την ημέρα της πρόσκλησης και της απάντησης, θεωρούμε ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί η συνάντηση αυτή και ως εκ τούτου ακυρώνεται η πρόσκληση.

Εκφράζοντας την λύπη μας για την συμπεριφορά και την κατάληξη αυτής της πρότασης ακυρώνουμε την πρόσκληση θεωρώντας ότι στην ουσία κανείς δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί ένας δημόσιος διάλογος με όλα τα θέματα που απασχόλησαν την τοπική μας κοινωνία και το δημοτικό συμβούλιο μέχρι σήμερα και που για μας και σπουδαία ήταν και πολλά απ΄αυτά θα τα συναντήσουμε και πάλι στο μέλλον.


Υπό την έννοια αυτή στέρησαν την δυνατότητα να ενημερωθούν οι δημότες για τις αποφάσεις και τα προβλήματα της πόλης.


Εμείς θα είμαστε εδώ και θα εργαζόμαστε με στόχο την ενημέρωση με κάθε τρόπο και την υπεράσπιση των συμφερόντων του δημότη.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...