Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Πολύ καιρό πρίν, ο δημοτικός μας συνδυασμός, ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, δημοσίευσαν την αντίθεσή τους στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου αλλά και την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου.
Χωρίς να έχουμε στα χέρια μας το τελικό κείμενο αλλά διαβάζοντας και προσπαθώντας να ενημερωθούμε επίσημα και έγκυρα είχαμε διαπιστώσει τις πιεστικές και μέχρι εξωφρενικές διατάξεις του νόμου.
Διαβάσαμε χθές το τελικό κείμενο και διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο σωστά πράξαμε τότε αλλά σοφή ήταν και δημοσίευσή μας με αντίστοιχη αφίσσα όπου αναφέραμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.
Παροτρύνουμε όλους τους Έλληνες να διαβάσουν το κείμενο και να διαπιστώσουν οι ίδιοι τί έχουμε υπογράψει με το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.
Η Ελλάδα ξεπουλιέται. Πλήρης η κυριαρχία της τρόϊκας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο στα Ελληνικά πράγματα. Εγκαθίστανται επόπτες παρατηρητές σε όλα τα σημεία εξουσίας και αποφάσεων, κρυπτόμενοι πίσω απο τον χαρακτηρισμό ΄ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ΄΄.
Παραδίδονται στη τρόϊκα ακόμη και κυριαρχικά δικαιώματα σε όλη τη δημόσια περιουσία είτε ανήκουσα στο Κράτος είτε ακόμη και στη τοπική αυτοδιοίκηση.
Εμείς, ως δημοτικός συνδυασμός, ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, καταθέτουμε την πλήρη αντίθεσή μας στους δύο τελευταίους νόμους, που αποτελούν το ιστορικότερο σημείο υποταγής στο παγκόσμιο κεφάλαιο.
Θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο ώστε οι Έλληνες να ενημερωθούν για τις συνέπειες της εφαρμογής των νόμων αυτών πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Έλληνες οφείλουν να αποκτήσουν, αν δεν την έχουν, πλήρη γνώση τί πρόκειται να συμβεί στα επόμενα χρόνια.
Για να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για τον εφαρμοστικό νόμο, πατήστε στη διεύθυνση http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf.

Θα βρείτε και ανάλογες ερμηνείες των άρθρων του νόμου.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...