Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4% ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΑ

Στις 901 μονάδες βρίσκεται αυτή την ώρα ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου σημειώνοντας απώλειες 4,15%. Οι συναλλαγές στα 24.6 εκατομμύρια τεμ'αχια και με αξία 51,5 εκατομμύρια ευρώ.
Όλες οι μετόχε΄ς γράφουν απώλειες με πρώτες τις τραπεζικές όπου όλες γράφουν πάνω απο 6% πλήν της τράπεζας Κύπρου που σημειώνει μικρά κέρδη.
Το Ευρώ με το δολλάριο στο 1,4390. Ο πρών διοικητής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, κ. Γκρήνσπαν, δήλωσε πριν λίγο: ΄΄το ευρώ καταρρέει!!΄΄
Ο χρυσός σημειώνει μικρή πτώση σε σχέση με το χθεσινό κλείσιμο ενώ απώλειες 28 δολλάρια περίπου απο το υψηλό της ημε΄ρας, που ήταν στα 1910 δολλάρια η ουγγιά!! Όλα τα μεταλλα σημειώνουν απώλειες ενώ συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία τα προϊόντα, καλαμπόκι, σίτος κ.α.
Στα Ευρωπαϊκά χρηματιστηρια σημειώνεται καθοδική τάση ενώ αυτό του Λονδίνου έγραψε αρνητικό πρόσημο, κρατά ακόμη λίγο η Γερμανία και η Γαλλία.
Η Αμερική άνοιξε με κέρδη, αυτή την ώρα σημειώνει άνοδο 0,48%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...