Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Βενιζέλος: Η κατάσταση είναι κρίσιμη και επικίνδυνη - Η νευρικότητα άλλων χωρών ξεσπάει στην Ελλάδα

Για εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.



Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι επικρατεί μεγάλη νευρικότητα αναφορικά με την κατάσταση στην Ευρωζώνη, τις ευρωπαϊκές τράπεζες και κατ' επέκταση στη διεθνή οικονομία, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η νευρικότητα που υπάρχει σε άλλες, μεγάλες χώρες της Ευρωζώνης, για δικούς τους εσωτερικούς λόγους, ξεσπάει στην Ελλάδα.


Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις της, για να μην χρησιμοποιούνται επιχειρήματα ή άλλοθι εις βάρος της.


"Δεν μπορούμε να είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Δεν μπορούμε να εκβιαζόμαστε από τις αγορές και να ταπεινωνόμαστε, επειδή έχουμε τόσο μεγάλο δημοσιονομικό πρόβλημα", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...