Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Χθές ο Πρωθυπουργός της χώρας ημέρα απεργίας στα ΜΜΕ, κάλεσε επειγόντως τον κ. Σαμαρά για συνάντηση. Όλοι επι ποδός, προσδοκώντας για μια συνάντηση με πολύ σοβατό περιεχόμενο. Ανέμεναν όλοι μια πρόταση συναίνεσης ή τουλάχιστον μια πρόταση, μια σκέψη για το καλό της χώρας σε μια περίοδο κρισιμότατη για την Ελλάδα.



Αφού άλλαξε τρείς φορές ώρα και σημείο συνάντησης και αφού καθυστέρησε επι μια ώρα και ύστερα απο έντονη επίθεση εναντίον της Ν.Δ. στη Βουλή μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κάθισε στην καρέκλα του συνομιλητή. Και τι ζήτησε! Ζήτησε απο τον κ. Σαμαρά να καταδικάσει το Γουδί, τις κρεμάλες. Χωρίς προτάσεις αλλά ζήτησε απο τον κ. Σαμαρά να μην μιλά, να μην κάνει αντιπολίτευση, να σιωπά!!!!


Ζήτησε απο τον κ. Σαμαρά να ΄΄βαλλει πλάτη΄΄ και μέσα και έξω.


Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι πώς ζητεί ο Πρωθυπουργός αυτά όταν μισή ώρα πριν είχε επιτεθεί εναντίον της Ν.Δ. με τα χειρότερα λόγια!


Η συζήτηση οδηγήθηκε σε επίπεδο καφενείου.


Ο Πρωθυπουργός μετέτρεψε μια συνάντηση κορυφής, σ' ένα χρονικό σημείο κρίσιμο για τη χώρα, σε εντυπώσεις και προσπάθησε να δημιουργήσει πολιτικό άλλοθι ότι κάνει κάθε προσπάθεια συναίνεσης και ομοψυχίας!!!


Ο Πρωθυπουργός των εντυπώσεων και των πολιτικών ύβρεων!!! Φάνηκε εξάλλου και απο την ομιλία του στη Βουλή όπου καταφέρθηκε εναντίον όλων, δικαστών, υπαλλήλων, στρατιωτικών, τραπεζικών, τραπεζιτών, εργαζομένων....εναντίον όλων!!!


Ένας Πρωθυπουργός που επέβαλε μια πολιτική και μια οικονομία καραίας πτώχευσης σ΄ένα λαό που υποφέρει και αδημονεί για το μέλλον της χώρας, υπομένει και το μόνο που του απέμεινε ήταν οι απεργίες και οι διαμαρτυρίες ζητεί απο τους πάντες να μην μιλούν, προκειμένου να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους Γερμανοευρωπαίους!!!! Να σιωπούν και να γίνονται κάθε και μέρα και φτωχώτεροι, κάθε μέρα και περισσότερο εξαρτημένοι, κάθε μέρα και περισσότερο στο περιθώριο. Κι εκείνος να ΄΄πουλά΄΄ πατριωτισμό, ποιός εκείνος που παλαιότερα όταν άκουγε την λέξη πατρίδα του σηκώνονταν η τρίχα. Σήμερα υπερασπίζεται την πατρίδα!!!! Οιμέ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...