Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Με επιτυχία άνοιξε την χειμερινή περίοδο ο Εξωραϊστικός σύλλογος των Άνω Βριλησσίων. Στην πρώτη συνάντηση με τα παιδιά και με αντικέιμενο το σκάκι έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου παρουσία των γονέων των παιδιών.
Πάνω απο τριάντα παιδιά βρέθηκαν εκεί να συμμετάσχουν στη δράση αυτή. Το κλίμα κατά τη συνάντηση αυτή ήταν φιλικό και ευχάριστο.
Ο Σύλλογος θα διαχωρίσει τα παιδιά σε ομάδες ανάλογα με το επίπεδο γνώσης τους στο σκάκι για να δοθεί καλύτερο κίνητρο στα παιδιά για επιδόσεις και εμπέδωση του πνευματικού παιχνιδιού.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες του και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπευθύνο του σκακιστικού τμήματος του συλλόγου, Αλέξανδρο Γιαννακούλια, στο syllogos.anovrilissia@gmail.com και στο τηλέφωνο 6992.29.99.43.

Υ/Γ Αναγνώστης μας μας διόρθωσε. Ο αριθμός των παιδιών στην έναρξη των δράσεων ήταν μικρότερος. Μαζί, όμως, με τα παιδιά ο αριθμός των παρισταμένων ήταν περί τους τριάντα.
Ευχαριστούμε για την διόρθωση αν και δεν έχει σημαντικότερη αξία αυτό όσο η ενεργοποίηση των δράσεων και η κοινωνική προσφορά σε μια εποχή όπου οι δράσεις αυτές λείπουν και η κοινωνία έχει την ανάγκη αυτή.

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ για μια διόρθωση. Στην εκδήλωση δεν παρέστησαν 30 παιδιά αλλά 12. Βέβαια μαζί με τους γονείς και τους ιθύνοντες του Συλλόγου ο συνολικός αριθμός των παρευρισκομένων ανήλθε στα 30 άτομα. Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη αφού οι προπονήσεις συνεχίζονται με όλα τα παιδιά παρόντα αλλά και κάποιες προσθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...