Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Η απόφαση να βρεθούν στην κεντρική πλατεία οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων αποτελεί πολιτική πράξη και συμφωνούμε. Γιατί άραγε απεφάσισαν έτσι οι Γονείς των μαθητών;
Ασφαλώς εναντιώνονται στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης και βεβαίως τα σκάγια πιάνουν και τη σημερινή διοίκηση του δήμου.
Αφορμή είναι οι περικοπές σε οικονομικές δαπάνες στις σχολικές επιτροπές. Πώς έρχεται όμως το αποτέλεσμα αυτό. Ασφαλώς επειδή ο δήμος δέχθηκε με τη σειρά του τις αντίστοιχες περικοπές απο τους πόρους που έπρεπε να έχει απο την κεντρική διοίκηση, την κυβέρνηση.
Ευθύνες δεν στρέφονται μόνο στην κυβέρνηση αλλά και προς τη διοίκηση αφού οι σημερινοί οικονομικοί διαχειριστές των σχολικών επιτροπών παρέλαβαν τιμολόγια σε εκκερεμότητα απο το.....2009!!!
Όταν ρωτήθηκε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο απο πότε υπάρχουν απλήρωτα τιμολόγια απάντησε, τα τιμολόγια αφορούν την τρέχουσα χρήση!!!!
Αυτά συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο κι αυτά τα γνωρίζουν οι γονείς και δεν είναι μόνο αυτά. Έτσι αφού διαμαρτυρήθηκαν και δεν βρήκαν την ανάλογη αντιμετώπιση κατέφυγαν στη λύση της δημόσιας διαμαρτυρίας ξεσηκώνοντας την εκπαιδευτική κοινότητα και δικαίως βεβαίως, ζητώντας δημόσια και δωρεάν παιδεία!!!!
Ποιός θα μπορούσε να διαφωνήσει με τις διαμαρτυρίες αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...