Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Αφού τριγύρισαν πολλά ονόματα στο παρσκήνιο και πάντα εκεί για πρωθυπουργός της χώρας ήλθε η σειρά του κ. Β. Σκουρή. Όλα τα προηγούμενα κάηκαν στην πορεία για διάφορους λόγους και απο χθες αργά τη νύχτα, πάντα στο παρασκήνιο, άρχισε να ΄΄παίζει΄΄ το όνομα του κ. Σκουρή.
Φαίνεται να έχει κοινή αποδοχή ο κ. Σκουρής και μαζί του έχουν γίνει αποδεκτά και πολλά ονόματα άλλων πολιτικών και μη για θέσεις υπουργών.
Το σήριαλ αυτό ελπίζουμε να έχει σήμερα το τέλος του με τις πιέσεις απο την Ε.Ε. να αυξάνουν όλο και περισσότερο. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες βλέποντας την δυστοκία στην Ελλάδα αυξάνουν και τις πιέσεις και τις απαιτήσεις τους που αγγίζουν πολλάκις και την τρέλε, πράγμα που δημιουργεί ανακοπές σε συμφωνίες που έχουν ήδη κλειδώσει.
Φαύλος κύκλος χωρίς προηγούμενο. Δεν έχουμε βάλλει και το γεγονός ότι στο εσωτερικό των κομμάτων δημιουργούνται άλλες αντιδράσεις, τις οποίες καλούνται οι επι κεφαλής να ανακόψουν χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...