Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Παρ΄όλη την φοβερή κακοκαιρία δεν μπόρεσε να αποτελέσει εμπόδιο στους εργαζόμενους βρεθούν στο χώρο του ΤΥΠΕΤ και να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς.
Η γιορτή ήταν πολύ καλά οργανωμένη ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι απο τα παιδιά μέχρι τους μεγάλους.
Η γιορτή άρχισε με την Φιλαρμονική του Δήμου που έπαιξε τα κάλαντα και τραγούδησαν όλοι μαζί.
Δύο ταλαντούχες δασκάλες του 5ου Δημοτικού σχολείου οι κυρίες Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη και Άντα Ευαγγέλου παρουσίασαν ένα ωραίο πρόγραμμα με τη βοήθεια των μαθητών - παιδιών όπου έφεραν τον χρόνο πίσω. Τα παιδιά με ΄΄ποδιές΄΄ της εποχής απήγγειλαν κείμενα και περιέγαρψαν το σχολείο μιας άλλης εποχής που πιθανόν πολλοί απο τους εργαζόμενους δεν έζησαν ποτέ.
Δεν τελείωνε, όμως, εκεί. Για τα παιδιά υπήρχε και ο αξεπέραστος διαχρονικός Καραγκιόζης. Σε μια στημένη σκηνή πάρα πολύ όμορφη παρουσιάστηκε μικρό έργο με τον Καραγκιόζη, αφιέρωμα για μικρούς και μεγάλους.
Η γιορτή έκλεισε με πλούσιο φαγητό για όλους, με ποτά και χαμόγελα μέσα στην πίκρα της εποχής.
Παραβρέθηκαν έστω για λίγο ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος κ. Χρυσοπούλου, ο αντιδήμαρχος κ. Μακρής και αργότερα ο κ. Ζήσης να τιμήσουν τους εργαζόεμνους του δήμου.
Εμείς οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους οργανωτές, το σωματείο εργαζομένων του δήμου και ον πρόεδρό του κ. Τάσο Βιρβίλη, που κατάφερε να δώσει μια μικρή αναλαμπή ανθρωπιάς και χαράς στους εργαζόμενους.
Και του χρόνου καλύτερα ακόμη.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ23 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:33 μ.μ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...