Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο δημοτικός μας συνδυασμός βρέθηκε και πάλι κοντά στους χαλυβουργούς. Με φορτωμένο το αυτοκίνητο με τρόφιμα και διάφορα άλλα αγαθά, επισκεφθήκαμε τους εργάτες απολυμένους και απεργούς της χαλυβουργίας.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν τον ερχομό του νέου χρόνου αφού συγκεντρώσαμε αρκετά τρόφιμα βρεθήκαμε στους αγωνιστές, στο πρόσωπο των οποίων βλέπουμε όλους τους Έλληνες αγωνιστές της καθημερινότητας, του μόχθου και της αδικίας.  Σε μια Ελλάδα, που υποφέρει, σε μια Ελλάδα που περιμένει και αγωνίζεται για μια δικαίωση.


Σ΄αυτή την αποστολή μαζί με πολλούς συμπολίτες μας, συμμετείχε και η υπηρεσία Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου με την προσφορά μεγάλων δεμάτων απο τρόφιμα, ανταποκρινόμενη στην αναφορά του συνδυασμού μας στο δημοτικό συμβούλιο.


Οι εργάτες ευχαριστούν όλους αυτούς, που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους και μας διαβεβαίωσαν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή του. Κανείς δεν θα υποχωρήσει σε κάθε πίεση και κάθε ενέργεια που υποδαυλίζει τον αγώνα αυτό. Μας ανέφεραν, επίσης, ότι πλήθος κόσμου συμπαρίσταται στον αγώνα τους και είναι πολύ ευχαριστημένοι απ΄αυτή την ανταπόκριση.
Στο χρόνο που βρεθήκαμε εκεί και συζητήσαμε προσήλθαν πολλοί συνάνθρωποι και κατέθεσαν την προσφορά τους. Μεταξύ αυτών και μια βασιλόπιττα την οποία αποθανατίσαμε γιατί το μήνυμα που μετέφερε ήταν το καλύτερο.

Τους χαλυβουργούς επισκέφθηκε και αντιπροσωπεία του Β΄Λυκείου Βριλησσίων μεταφέροντάς τους πολλά αγαθά και χρήματα. Αναφερθήκαμε και γι΄αυτό στη συζήτησή μας με τους απεργούς - εργάτες.
Μεταφέρουμε τις ευχαριστίες των απεργών σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν τον αγώνα τους και εύχονται να έχουμε όλοι καλή χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...