Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ανεξάρτητος δημοτικός μας συνδυασμός ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού να συμπαρασταθούν στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας επισκέφθηκε το χώρο των απεργών, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011.
Συνατήθηκε με τους απεργούς, συζήτησε μαζί τους, μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του συνδυασμού μας και τους παρέδωσε τρόφιμα και άλλα είδη σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα τους.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, Νίκος Ζήσης και τα παρόντα μέλη συζήτησαν με τον πρόεδρο των εργαζομένων και απολυμένων εργατών και άκουσαν τα προβλήματά τους.
Απο την πλευρά του συνδυασμού μας υποσχεθήκαμε να συμπαρασταθούμε στη συνέχεια του αγώνα τους όπως, επίσης, θα προχωρήσουμε σε συγκέντρωση διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης και θα επισκεφθούμε πάλι το ερχόμενο Σάββατο17 Δεκεμβρίου 2011 για να τους τα παραδώσουμε.
Ο αγώνας των εργαζομένων μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και δίπλα τους και θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον αγώνα τους.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια για τους απεγούς χαλυβουργούς να επικοινωνήσουν με το mail : azk@otenet.gr  ή ας τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο 211-7004177

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...