Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Β3 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Εκατομμύρια άνθρωποι πιστέψαμε τα προηγούμενα χρόνια σε ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. πατριωτικό, εκφραστή των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της σπουδάζουσας νεολαίας, των ανθρώπων του μόχθου. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αυτό δεν υπάρχει πια. Μεταλλάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. των τραπεζών, του ΔΝΤ της τρόικα, του ΣΕΒ. Σεβόμενος την αξιοπρέπειά μου, την πολιτική μου διαδρομή και τις αξίες τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα δηλώνω την άρνησή μου να συμμετάσχω στις εσωκομματικές εκλογές - παρωδία που θα διεξαχθούν στις 18/3/2011, καθώς και την παραίτησή μου από μέλος και υπεύθυνος Οργανωτικού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Βόρειας Αθήνας αλλά και την πλήρη αποχώρησή μου από το κόμμα.



Στην ιδεολογία μας δεν υπάρχει χώρος για την συντετριμμένη κοινωνία που δημιουργούν από κοινού η ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της ΝΔ, με την εποπτεία ξένων. Η ανέχεια, η δυστυχία, η κατακρεούργηση μισθών και δικαιωμάτων δεν είναι σοσιαλιστική πολιτική, ούτε καν πολιτική έκτακτης ανάγκης. Είναι μια ξεκάθαρα ταξική πολιτική, με άλλοθι τη χρεωκοπία και με στόχο τα εκατομμύρια των εργαζομένων της πατρίδας μας.


Ο Αγώνας για μια δικαιότερη κοινωνία θα συνεχιστεί στους δρόμους μέσω των νέων λαϊκών κινημάτων που αναπόφευκτα δημιουργούνται. Είμαστε χιλιάδες εκείνοι που αισθανόμαστε προδομένοι από το κόμμα που μας εξέφραζε τα προηγούμενα χρόνια. Η προδοσία αυτή έχει γίνει οργή.


Τους χαρίζουμε τα σύμβολα, την σφραγίδα και τα δάνεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παίρνουμε τις αρχές της δικαιοσύνης, του σοσιαλισμού, του πατριωτισμού, της Δημοκρατίας και τους αφήνουμε ένα μεταλλαγμένο άδειο σακάκι.
Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ και θα βρει τον δρόμο της.
Δημήτρης Πεπαρίδης
Προς
- Νομαρχιακή Επιτροπή Β2 Αθήνας
Κοιν.
-Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
-Περιφερειακή Επιτροπή Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...