Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!

Πριν 4 χρόνια στο Α΄Λύκειο Βριλησσίων ο ΟΣΚ προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις κατασκευής των εξωτερικών παραθύρων. Ο ΟΣΚ ανέθεσε σε εργολάβο την κατασκευή αυτή. Προφανώς θα υπάρχει ανάλογη σύμβαση, την εφαρμογή της οποίας παρακολούθησε και ο μηχανικός του ΟΣΚ και η τεχνική υπηρεσία του δήμου.
Δυστυχώς στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποκαλύφθηκε η ανυπαρξία δημοτικής αρχής και ΟΣΚ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Λυκείου ανέφερε περιστατικό πτώσης παραθύρων από μεγάλο ύψος, ται οποία έπεσαν δίπλα απο εκεί που βρίσκονταν μαθητές!!!!
Ουσιαστικά ο πρόεδρος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για αδράνεια και πλήρη αποσυντονισμό.
Ο δήμαρχος προσπάθησε αγωνιωδώς να υπερασπιστεί τη θέση του θεωρώντας ότι εκείνος δεν είναι υπεύθυνος και έριξε την ευθύνη στον ΟΣΚ. Ισχυρίστηκε ότι ο εργολάβος είναι αναξιόπιστος!!!!
Παρ΄όλες τις παρατηρήσεις και παροτρύνσεις του προέδρου του συλλόγου γονέων απο πολύ καιρό για την ΄΄επισκευή των νέων παραθύρων΄΄ ο δήμαρχος και πάλι δεν είχε αυτιά. Έπρεπε να αναγκάσει τον πρόεδρο να καταγγείλει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο.
Σκεφθείτε τι έγινε πρίν έλθει ο πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο!!! Είναι σίγουρο ότι και στη σχολική επιτροπή θα έχει συζητηθεί και στην τεχνική υπηρεσία. Παρ΄όλα αυτά ο πρόεδρος δεν βρήκε την λύση του προβλήματος και αναγκάστηκε να πάει στο δημοτικό συμβούλιο και να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο!!!!
Έτσι αντιμετωπίζει ο δήμαρχος τα προβλήματα της πόλης και πολύ περισσότερο στον ευαίσθητο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας!!!!
Λίγο πριν, όμως, αποφάσισε μόνος του ασφαλώς παρ΄όλο που βρίσκονταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την παραχώρηση χώρου στην Ναυτική Βάση και στο ορειβατικό σύλλογο ΄΄Βριλησσός΄΄ για την καλλιέργεια λαχανικών. Εκεί φάνηκε η προσπάθεια του δημάρχου να αναπτύξει τις δημόσιες σχέσεις του και βέβαια να υποσχεθεί απλόχερα τον χώρο.
Στην ουσία του θέματος συμφωνούν όλοι γι΄αυτό αλλά δείτε την αντίθεση. Απο την μια κίνδυνος και αποποίηση ευθυνών απο την άλλη δίνουμε χώρο για καλλιέργεια λαχανικών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...