Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ακόμη μια συνάντηση με τους εργαζόμενους του δήμου έγινε χθες, 21 Μαρτίου 2012.
Ο δημοτικός μας συνδυασμός βρέθηκε ακόμη μια φορά στους εργαζόμενους του δήμου, ειδικότερα στην καθαριότητα, το πράσινο και τους οικοδόμους.
Καταθέσαμε τις απόψεις μας για τα εργασιακά, τις εργασιακές συνθήκες και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τις περικοπές στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ακούσαμε τα σημαντικά προβλήματα των εργαζομένων, από την καθημερινότητα έως και τις αποδοχές τους.
Υπήρξε φιλικό κλίμα και καταφάνηκε η σύμπτωση όλων των θεμάτων. Αναγνωρίσαμε τα σημαντικά προβλήματα της περικοπής των αμοιβών τους, στους μισθούς, στα νυχτερινά, τις υπερωρίες. Η σημερινή κατάσταση απαιτεί απο τους εργαζόμενους να υπερβάλλουν εαυτούς στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν θετικά στην υψηλού επιπέδου παροχής των υπηρεσιών προς τους πολίτες - δημότες.
Παρατηρήθηκε ότι η διοίκηση δεν είναι πάντα φιλική και συμπαραστέκουσα στο έργο καθημερινά ενώ κατέθεσαν τους φόβους τους ότι οι αντοχές τους με την έλλειψη προσωπικού και την καθυστέρηση στις προσλήψεις κάποια στιγμή θα τελειώσουν.
Συμπαραστεκόμαστε στο έργο των εργαζομένων και βρισκόμαστε κοντά τους στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που συναντούν μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους με κάθε μέσο και προπαντώς θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν αδικίες. Ζητήσαμε αλληλεγγύη και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις υποχρεώσεις στους δημότες μας.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...