Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ



ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


Βριλήσσια, Μάρτιος 2012.


                                  Ανακοίνωση


Χαιρετίζουμε την υπ’ αρ. 1061/2012 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία απορρίπτεται η από 6-4-2004 με αρ. κατάθ. 2311/2004 αίτηση στο ΣτΕ περί ακυρώσεως της 60/συν. 3η/5/2/04 απόφασης του Δημ. Συμβ. Χαλανδρίου, και αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Λακωνίας.
Η απόφαση αυτή αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία για την τελική επίλυση του Κυκλοφοριακού προβλήματος των Βριλησσίων, συμβάλλοντας άμεσα στην αποσυμφόρηση της λεωφόρου Πεντέλης και της οδού Σισμανογλείου.


Ύστερα από επίμονο και συνεπή αγώνα οκτώ (8) ετών, μέσα από γραφειοκρατικές δαιδαλώδεις διαδικασίες, κόντρα σε ποικιλόχρωμες κατεστημένες «εξουσίες», εισπράτοντας αρκετή περιφρόνηση, χλεύη και απαξίωση, ήρθε επιτέλους η δικαίωση!


Τα εύσημα ανήκουν σε όλους όσους πάλεψαν με συνέπεια, σθένος και επιχειρήματα, αφιερώνοντάς εκατοντάδες ώρες, που πίστεψαν στην αίσια έκβαση του θέματος. Το ποιοί είναι αυτοί, το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι...

Για μας, είναι όλοι εκείνοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό, στάθηκαν με ευαισθησία απέναντι στό πρόβλημα. Χρειάζεται, νομίζουμε αυτή η επισήμανση για αντιδιαστολή σε κάποιους άλλους, που παρέμειναν σταθερά απέναντι, αδιάφοροι ή και αρνητικοί...


Ας είναι, κάπως έτσι γίνεται πάντα.


Εμείς που, ως Επιτροπή Αγώνα για το Κυκλοφοριακό, πήραμε απ’ την αρχή στις πλάτες μας το πρόβλημα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία. Μια επιτυχία που έρχεται σαν συνέχεια μιας παληότερης, εκείνης του «Σκεπαστού της Αττικής οδού» και που, στη μικρή μας κοινωνία, καταξιώνει την ενωτική δράση των ενεργών πολιτών.


Εναπόκειται πλέον στο Δήμαρχο ο σχετικός συντονισμός των ενεργειών για τη διαμόρφωση του κόμβου (φανάρια, απομάκρυνση εμποδίων, κ.λ.π.,) ώστε, επιτέλους, να λειτουργήσει ο δρόμος!


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...