Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει και να φανταστεί το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Μνημονιακοί, αντιμνημονιακοί αλλά και ουδέτεροι αναμένουν το αποτέλεσμα της τιμωρίας για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και των Ελλήνων. Φαίνεται καθαρά οτι η πρόθεση των ψηφοφόρων είναι να βγάλουν όλη την πίκρα και την συσσωρευμένη απογοήτευση των τριάντα τελευταίων χρόνων.
Κανένα επιχείρημα δεν εμφανίζεται παρά μόνο η πρόθεση τιμωρίας. Αγριεμένος ο λαός, θυμωμένος και .....εκδικητής. Κανένα ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα.
Ένας στόχος κυριαρχεί, να εκδικηθεί και ταυτόχρονα να στείλει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι οι Έλληνες βρίσκονται μακριά απο τους χαρακτηρισμούς που τους αππέδωσαν κι ότι η ευθύνη ανήκει μόνο στους άχρηστους και ανίκανους πολιτικούς της χώρας.
Η χώρα μας αποτέλεσε πειραματόζωο της άστοχης πολιτικής των Ευρωπαίων πολιτικών. Οι Έλληνες επιθυμούν να δώσουν ηχηρή απάντηση σ΄αυτούς που νόμισαν ή πίστεψαν ότι εδώ υπάρχουν μόνο κλέφτες και απατεώνες όμοιοι με με τους πολιτικούς που βρέθηκαν κοντά τους στα τραπέζια των συζητήσεων στις χλιδάτες Βρυξέλλες.

Θα δώσει το μήνυμα εξέγερσης των λαών εναντίον των Μερκοζί και των δορυφόρων τους.
Η Ευρώπη περιμένει το μήνυμα. Και Οι Έλληνες θα βρεθούν μπροστά, οδηγητές και φώς στο σκοτάδι της χειραγώγησης και της απαξίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...