Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Έχασε και τις 620 μονάδες ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου. Κράχ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή συνεδρίαση στο χρηματιστήριο. Οι απώλειες που καταγράφει ο γενικός δείκτης βρίσκονται στο 4,47% αυτή την ώρα ενώ οι συναλλαγές στα 30,5 εκατομμύρια τεμάχια με αξία στα 32 εκατομμύρια ευρώ.
Όλοι οι δείκτες κυρώς ο δείκτης των τραπεζών σημειώνουν φοβερή πτώση. Ο ΄΄20άρης΄΄ χάνει 5,13% αυτή την ώρα με έντονη πτωτική τάση.
Πιο κοντά ίσως απο ποτέ άλλοτε η χώρα στην έξοδο απο το ευρώ, σημειώνουν πολλά στελέχη επενδυτικών οίκων της Ευρώπης.
Μοιρασμένες οι απόψεις αν και κατά πόσο θα επηρεαστεί η ευρωζώνη αν η Ελλάδα αποχωρήσει ή εκδιωχθεί απο τους κόλπους της.
Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ περί κρατικοποίησης των τραπεζών έφερε ξανά στην επιφάνεια την άποψη η Ελλάδα καλύτερα να μην βρίσκεται στην ζώνη του ευρώ.
Μπροστά μας εκλογές στις 17 Ιουνίου ίσως και 10 Ιουνίου.
Εκκρηκτική σιωπή απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις τελευταίες εξελίξεις.
Στο προσκήνιο ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Τσίπρα να κρατά στα χέρια του την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και διερευνώντας τις προθέσεις των υπολοίπων ενώ ταυτόχρονα χτίζει προϋποθέσεις για καλύτερα αποτελέσματα στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...