Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

΄΄ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ΄΄ ΤΟ ....ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!








Αν προσέξει κανείς το πράσινο στην πόλη θα διαπιστώσει ότι μάλλον δεν συντηρείται.
Το γκαζόν έχει κιτρινίσει παντού. Οι δημότες παραπονούνται για την κατάσταση αυτή. Τηλεφωνούν σε στελέχη συνδυασμών και εκφράζουν την αγανάκτησή τους.
Η δημοτική αρχή έχει αφήσει την συντήρηση του πρασίνου στο έλεος. Κρύβεται πίσω απο την αδυναμία πρόσληψης προσωπικού και αφήνει το πράσινο στην τύχη του.
Κατά τα άλλα μην αγγίζετε την δημοτική αρχή, ησυχάζει και απολαμβάνει την θερινή ραστώνη. Άλλωστε έχει δουλειά, την ΄΄εξυπηρέτηση΄΄ του δημότη!!! Τα ρουσφέτια πηγαίνουν κι έρχονται απ΄όλες τις πλευρές. Όλοι επιδίδονται στο άθλημα της ΄΄ικανοποίησης των αιτημάτων των δημοτών΄΄!!
Θα δώσουμε και φωτογραφικό υλικό για την αλήθεια των λεγομένων.
Θα μας πει, βέβαια, κάποιος, και τι θα γίνει. Μήπως θα το αναγνωρίσει κανείς. Θα τρέξουν όλοι να διαψεύσουν και να επιτεθούν εναντίον μας με άλλους τρόπους.
Να θυμίσουμε ότι είχαμε αναδείξει την κατάληψη μέρους του δάσους Θεόκλητου απο ιδιώτες καλλιεργώντας ραπανάκια, ντοματούλες, αγγουράκια, λαχανάκια και άλλα. Ποιός συγκινήθηκε; Κανείς. Η κατάσταση παραμένει η ίδια και χειρότερα. Μας είχαν πει τότε ότι η πηγή που μας έδωσε την πληροφορία περί ΄΄κατάληψης΄΄ ήταν μέλος αντίπαλου συνδυασμού της δημοτικής αρχής. Λες και το θέμα ήταν η πηγή της πληροφορίας και όχι η πραγματικότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...