Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ!!!

Παρ' όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά στο σύστημα, αύριο τον πρωϊ θα είμαστε και πάλι στον...αέρα με την νέα μας εκπομπή ''ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΟΥΤΟ''.
Την περασμένη Κυριακή ενώ η εκπομπή ήταν σε εξέλιξη εμφανίστηκε κατά μυστήριο τρόπο σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα με αποτέλεσμα να πάψει να ακούγονται οι φωνές.
Δεν εντοπίσαμε την πηγή του προβλήματος, εντοπίσαμε, όμως, το πρόβλημα και το αποκαταστήσαμε μετά από πολύ κόπο και χρόνο.
Έτσι αύριο θα συνεχίσουμε την εκπομπή μας στις εννέα και μισή το πρωϊ με τον πρωϊνό μας καφέ σε πείσμα κάποιων που ήθελαν το ραδιόφωνο του Περιηγητή σιωπηλό.
Στις εννέα και μισή ακριβώς αύριο το πρωϊ θα θέλαμε να είστε μαζί μας να κουβεντιάσουμε, να σχολιάσουμε, να συζητήσουμε.
Στην ιστοσελίδα του Περιηγητή πατάμε το κουμπί στο εικονίδιο του ραδιοφώνου και αμέσως μας ακούτε. Μπορείτε να φορτώσετε, επίσης, την σελίδα του ραδιοφώνου απ' ευθείας στην διεύθυνση www.operiigitis.listen2myradio.com
Σας περιμένουμε αύριο στις εννέα και μισή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...