Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 29

------------------------------------
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΘΕΜΑ: TO ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
             ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Μετά από τρία και πλέον χρόνια σήμερα βιώσαμε ακόμη μια φορά την αποτυχία του πολιτικού συστήματος της χώρας.

Μετά από 10 ώρες συνεδρίασης στο eurogroup όπου καταφάνηκε η επιβολή της βούλησης της Γερμανίας με την ανοχή του Ελληνικού πολιτικού συστήματος ανακοινώθηκε η πολυπόθητη απόφαση – συμφωνία.

Αυτή η συμφωνία έφερε πιο μακριά ακόμη την λύση του Ελληνικού ζητήματος ωθώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθειά στην μιζέρια και στην φτώχια.

Καμιά ανακούφιση δεν φαίνεται να υπάρχει στις αρχές της συμφωνίας. Όμως τα μέτρα ελήφθησαν, οι πολίτες πλήρωσαν και θα πληρώσουν, η κοινωνία μας αποσυντονίζεται, χάνεται η συνάφειά της.

Το πολιτικό σύστημα και οι πέριξ αυτού είχαν δημιουργήσει σημαντική προσδοκία για λύση του προβλήματος οριστικά χωρίς την λήψη νέων μέτρων, σήμερα βρισκόμαστε και πάλι στην αρχή.

Κι όμως το έργο αυτό το ζήσαμε τρείς φορές ακόμη στο προηγούμενο παρελθόν μόλις στα τρία τελευταία χρόνια.

Ακόμη μια φορά η Γερμανία επέβαλε την δική της πολιτική βούληση, λειτουργώντας σε βάρος του Έλληνα, καλλιεργώντας συνθήκες αποικίας, πάντα υπό την ανοχή του ντόπιου πολιτικού συστήματος.

Επί τέλους ως πότε θα ανεχόμαστε αυτές οι καταστάσεις; Ως πότε θα ανεχόμαστε πολιτικά ανίκανους και άχρηστους πολιτικούς; Ως πότε θα αφήνουμε να διαχειρίζονται την ζωή μας άνθρωποι, που προσπαθούν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους και τα δικά τους;

Εμείς, ως ένας δημοτικός συνδυασμός σ’ ένα μικρό δήμο, καταθέτουμε δημόσια την αντίθεσή μας, την επιθυμία μας να συμβάλλουμε με άλλες δυνάμεις της κοινωνίας να ανατρέψουμε τις πολιτικές αυτές δυνάμεις, που διατηρούνται στην εξουσία μόνο για τον εαυτό τους.

Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να αφυπνιστούν και να συνεργαστούν μαζί μας με στόχο να σταματήσουμε τον σχιζοφρενή αυτό κατήφορο, να σταματήσουμε να ασκούν διοίκηση και εξουσία ανίκανοι και άχρηστοι.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε την σημερινή κατάσταση και να αναδειχθούν οι ενάρετοι και οι ηθικοί.

Βάζουμε τέλος εδώ!!

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
www.tavrilissiatonpoliton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...