Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Σε αναστάτωση βρίσκεται το πολιτικό σκηνικό. Μετά την χθεσινή απογοητευτική εικόνα της Βουλής και την υπερψήφιση των μέτρων κατά πλειοψηφία ραγδαίες είναι και σήμερα οι εξελίξεις.
Ο κ. Ανδρουλάκης με δήλωσή του αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ έτσι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος περιορίζεται στους 26. Επιστολή του κ. Λοβέρδου έφθασε στα χέρια του κ. Βενιζέλου όπου ζητείται άμεσα η σύγκλιση της Κ.Ο. με σκοπό την καταγραφή της κατάστασης αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πιθανό το αίτημα της αμφισβήτησης του κ. Βενιζέλου.
Στη Νέα Δημοκρατία τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Πολλές είναι οι φωνές, που προβληματίζονται για τις εξελίξεις, μετά μάλιστα και από την διαγραφή του βουλευτή της, που δεν ψήφισε τα μέτρα.
Τίθεται ζήτημα, με όλα αυτά, συνοχής και βιωσιμότητας της σημερινής κυβέρνησης. Παρ΄όλο που σήμερα με δηλώσεις τους πολλοί βουλευτές φαίνεται να στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση η αγορά διατηρεί εμφανώς τις επιφυλάξεις τους.
Ήδη στο χρηματιστήριο  η απογοήτευση εμφανίστηκε με ισχυρές πωλήσεις και πτώση σε όλους τους δείκτες με αποτέλεσμα την αλλαγή της ανοδικής τάσης που είχε διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα.
Παρατείνεται η αγωνία όλων για την εύρεση της ισορροπίας της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης χωρίς να παραβλέπουμε τα όρια της κοινωνικής αντοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...