Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ

Σήμερα έγινε η συνέλευση της επιτροπής κυκλοφοριακού, αποτελούμενη από πολίτες-δημότες της πόλης.
Για δεύτερη φορά διοργανώνουν γενική συνέλευση με δική τους πρωτοβουλία. Και οι δυο φορές εστέφθησαν από πλήρη επιτυχία. 
Βρέθηκαν εκεί δημότες από πολλά σημεία της πόλης για να καταγράψουν τα σημαντικά προβλήματα της κυκλοφορίας της πόλης.
Παρόντες και τρεις επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών οι κ.κ. Τσούτσιας Γιάννης, Μανιατογιάννης Ξένος και Νίκος Ζήσης, οι οποίοι έλαβαν και τον λόγο τοποθετούμενοι επί του χρόνιου αυτού ζητήματος για την πόλη.
Πολλοί δημότες έλαβαν τον λόγο να καταθέσουν και τονίσουν την υπερβολική κυκλοφορία στους δρόμους τους αλλά έκαναν και διάφορες άλλες παρατηρήσεις που άπτονται της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.
Σε ήρεμους τόνους, με πολύ καλή οργάνωση και με ευαισθησίες για το πρόβλημα του καθενός κατέγραψαν τις παρατηρήσεις ενώ απάντησαν οι προσκεκλημένοι της επιτροπής που ήταν δύο μελετητές από το εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και ο κ. Χονδρός Λουκάς μέλος της επιτροπής.
Δύο άλλα μέλη καθοδηγούσαν την διαδικασία έχοντας πλήρη γνώση του ζητήματος και του ρόλου τους, οι κ.κ. Σεντούκα Αικατερίνη και Μπούκης Δημοσθένης.
Η επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικό υλικό, με υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον ώστε να τεκμηριώσουν την θέση της ότι είναι ανάγκη της υλοποίησης της μελέτης του κυκλοφοριακού της πόλης, αντίθετα απ΄ότι υποστηρίζει η δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...