Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ...

Με τον αγιασμό των υδάτων σήμερα αναμένεται να αγιασθούμε και όλοι μας.
Πρώτη δράση που θα φανεί η νέα φώτιση, η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου θα αναδειχθούν το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας και η σύνθεση των νομικών προσώπων του δήμου, Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ο Αθλητικός Οργανισμός.

(Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στις συνθέσεις, άλλωστε τα πήγαν όλοι περίφημα, γιατί να αλλάξουν;)

(κάποιες μικροαλλαγές στα νομικά πρόσωπα ίσως δώσουν μια νότα αλλαγής που μπορεί να περιέχουν και μηνύματα για ερμηνεία για όσους γνωρίζουν τα πράγματα καλά αλλά και για όσους θέλουν να προβληματιστούν)

Η θητεία των νέων πεφωτισμένων διοικούντων θα διαρκέσει μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, που προβλέπονται σύμφωνα με τον ΄΄Καλλικράτη΄΄ μαζί με τις Ευρωεκλογές περί τον Απρίλιο-Μάιο 2014.
Ευχόμαστε σε όλους πράγματι μαζί με τον αγιασμό των υδάτων σήμερα να αγιασθούν και να φωτιστούν όλων των διοικούντων και αρχόντων της πόλης και της πατρίδας μας.
Χρόνια Πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...