Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Εξαιρετική η εκδήλωση του Β΄Γυμνασίου Βριλησσίων προς τιμή του Μάνου Χατζιδάκι και στο πλαίσιο πολιτισμού και παιδείας.
Το σχολείο ακόμη μια φορά έδειξε ότι αν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον από τους διευθυντές γίνονται θαύματα. Έτσι οι μαθητές δημιούργησαν μια παράσταση εξαιρετικού επιπέδου με αυτό το αντικείμενο, το ξετύλιγμα του μεγάλου μουσικού έργου ενός μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, μουσουργού του Μ. Χατζιδάκι.
Η εκδήλωση έδωσε κάτω από το μαθητικό βλέμμα τις ανησυχίες του Μάνου από παιδί αλλά και την δυναμική που ανέπτυξε στην σπουδαία και παγκοσμίου φήμης δημιουργίας του.
Ήταν μια συλλογική εργασία, συμμετείχαν πολλοί μαθητές όλων των τάξεων, που με αγάπη παρουσίασαν το έργο του σπουδαίου Μάνου.
Την όλη εκδήλωση στήριξε η σχολή μουσικής του Κυριάκου Μπεχράκη, που συμμετοχή ταλαντούχων μαθητών της έδωσαν την δουλειά που γίνεται στην σχολή αυτή.
Ο ταλαντούχος Κυριαζής Ρουσακάκης, μαθητής της σχολής, έδειξε την υψηλής ποιότητας μουσικής παιδείας, που με το μπουζούκι του μας ταξίδεψε στα χρόνια της νιότης μας και της νιότης του Μάνου.
Καμιά αναπηρία δεν μπόρεσε να εμποδίσει την επιθυμία κάθε παιδιού να δημιουργήσει και να μιλήσει στις ψυχές όλων.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, κατ΄αρχήν στα παιδιά μαθητές, στην διευθύντρια του σχολείου και τους καθηγητές που στήριξαν την δουλειά αυτή., στον κ. Μπεχράκη, ο οποίος κάθε φορά βρίσκεται στο πλευρό της νεολαίας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου μουσικής παιδείας και ένα εξαιρετικό ΄΄μπράβο΄΄ στους μαθητές που έπαιξαν μουσικά όργανα. 
Θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες σύντομα από την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...