Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Παρ΄όλο που οι τράπεζες είναι κλειστές για τουλάχιστον δέκα ημέρες, πολλά εκατομμύρια έχουν εκταμιευθεί από άλλες τράπεζες, κυρίως του εξωτερικού.
Την αποκάλυψη έκανε το Reuters με δημοσίευμα μόλις πριν λίγο.
Κι ενώ ο Κυπριακός λαός προσπαθούσε να εκταμιεύσει λίγα χρήματα για την καθημερινότητά τους και ήταν αδύνατο άλλοι από πολλά σημεία του πλανήτη εκταμίευαν χρήματα με διάφορες δικαιολογίες όπως για ΄΄ανθρωπιστική βοήθεια΄΄, για καύσιμα σε ΄΄αεροπλάνα΄΄, για ΄΄φάρμακα΄΄ και άλλες ωραίες δικαιολογίες.
Και τι θα μπορούσαν να κάνουν άλλες τράπεζες σε πελάτες τους όταν ήθελαν τα χρήματά τους από τις Κυπριακές τράπεζες; Σε ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν ζούμε; Κάθε τράπεζα το συμφέρον της θα υπερασπιστεί; Προφανώς θα ικανοποιήσει τον πελάτης είτε νέος είτε παλαιός.
Το σύστημα είναι με τρύπες!!!!! 
Σκεφθείτε τι έχει να γίνει στην Κύπρο όταν την Πέμπτη ανοίξουν οι τράπεζες!!!! Οι εκροές δεν θα μαζεύονται με τίποτα. Ο λαός στα γκισέ και οι μεγάλοι από το γραφείο τους θα αποσύρουν τεράστια ποσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...