Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!!

Απόλυτη περιφρόνηση του Αρείου Πάγου, επιδεικτική αγνόηση του Εφετείου και πλήρης απαξίωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή από την ALPHA BANK φανερώνουν τα στοιχεία που κατέθεσε ο Βουλευτής Αττικής Νάσος Αθανασίου στο πλαίσιο ερώτησης που απεύθυνε στους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. 
Η παρανομία της εν λόγω τράπεζας στο πλαίσιο διακανονισμού που έχει επιχειρήσει με οφειλέτη της, έγκειται στο γεγονός ότι συνεχίζει να αγνοεί τόσο απόφαση του Εφετείου Πατρών (υπ’ αριθμ.262/2005) με την οποία ακυρώνεται πρότερη απόφαση διαταγής πληρωμής (υπ’ αριθμ.59/2001 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας), όσο και αμετάκλητη και οριστική απόφαση του Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου (υπ’ αριθμ.1096/2006 Ζ΄Πολιτικό Τμήμα) με την οποία απορρίπτεται σχετική αίτησή της για αναίρεση της απόφασης του Εφετείου Πατρών.

Ο κ. Αθανασίου ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς πως είναι δυνατό ορισμένοι να  αισθάνονται τόσο ισχυροί ώστε να αγνοούν τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, πότε θα ελεγχθούν τα νομικά τμήματα των τραπεζών που ακυρώνουν την απονομή δικαιοσύνης διά της μεθόδου των πολυετών καθυστερήσεων και πότε θα εκσυγχρονιστούν οι ίδιοι, τόσο όσο απαιτεί ο εκσυγχρονισμός που επέτυχαν οι θιασώτες του νέου μαυραγοριτισμού.  


Τέλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υπογράμμισε με νόημα την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Στάθη Παναγούλη με θέμα «Καταγγελία της αήθους συμπεριφοράς των Τραπεζών προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικότερα στον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ», ερώτηση που επίσης αφορούσε στην ALPHA BANK, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή του, τούτο να αποτελεί απλή και μόνο σύμπτωση κι όχι μέθοδο που εφαρμόζει συστηματικά η εν λόγω Τράπεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...