Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα». Οι Γερμανοί δεν έβαλαν μυαλό!!!


Ένας Γερμανός δημοσιογραφίσκος και o αρχηγός του κόμματος των ευρωσκεπτικιστών βρέθηκαν στην γερμανική τηλεόραση για να απαξιώσουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα, τους Έλληνες.
Η εικόνα δείχνει την εντύπωση που έχουν οι κύριοι αυτοί για τους Έλληνες ταυτίζοντας τους πολιτικούς με την χώρα του δίδαξε πολιτισμό και παιδεία.
Δεν έμαθαν οι κύριοι αυτοί ότι ο λαός δεν ταυτίζεται πάντα με τους εκπροσώπους στην βουλή, δεν κατάλαβαν ότι για την σημερινή κατάσταση δεν ευθύνεται ο περήφανος Ελληνικός λαός αλλά ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που δεν ταυτίστηκε ποτέ με την ίντριγκα και σαπίλα.
Οι κύριοι αυτοί πάτησαν την Ελληνική σημαία, την τρύπησαν και την τύλιξαν γύρω από τον γερμανό πολιτικό, που θέλει να εκδιώξουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.
Στο Tele-5 ο ΄΄κύριος΄΄ Μπέρντ Λούκε αρχηγός του ευρωσκεπτιστικού κόμματος ζητά την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
΄΄Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη διότι είναι καλύτερο και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη΄΄ είπε ο ΄΄σοφός΄΄ γερμανός!!!
Στο τρέϊλερ της εκπομπής του παρουσιαστή εμφανίζεται ο ίδιος με την Ελληνική σημαία τρύπια και ρωτά τον καλεσμένο του ΄΄τι θα κάνουμε σήμερα;΄΄ για να πάρει την απάντηση του γερμανού πολιτικού ΄΄θα με τυλίξουμε με την Ελληνική σημαία΄΄.
Ο δημοσιογράφος τύλιξε την τρύπια Ελληνική σημαία στο σώμα του γερμανού πολιτικού και παρασύροντάς τον πρόσθεσε ΄΄και θα φωνάξουμε ΄΄έξω οι ναζί΄΄.
Οι προσβολές πολλές, η υποτίμηση από κάποιους που θέρισαν την ανθρωπότητα με θανάτους, που σκόρπισαν την δυστυχία στους λαούς, που έκαψαν και βασάνισαν με εξωφρενικούς τρόπους αθώους και ανήμπορους έφτασαν σήμερα να ποδοπατούν εθνικά σύμβολα με τέλειο απαξιωτικό τρόπο.
Όχι μόνο δεν θα φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη αλλά η Ευρώπη να έλθει στην Ελλάδα εξαιρουμένης της Γερμανίας!!!!
Κρίμα γιατί δεν έβαλαν μυαλό, είναι αμετανόητοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...