Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΟΡΟΣ ΄΄ΣΤΗΡΙΞΗ - ΧΡΙΣΜΑ΄΄

Αλλάζει η ορολογία περί στηρίξεων από τα κόμματα παλαιάς κοπής. Αντικαθίσταται ο όρος ΄΄χρίσμα΄΄ ή ΄΄στήριξη΄΄ με τον όρο ΄΄άποψη΄΄.
Αυτό ακούσαμε από τον γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μόλις χθες.
Επειδή οι παλαιοί όροι θεωρούνται ξεπερασμένοι και πολυφορεμένοι αποφάσισαν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της αντίδρασης της κοινωνίας με άλλο όρο, την ΄΄άποψη΄΄ πιο ΄΄σύγχρονο΄΄ θα λέγαμε!!
Δηλαδή το κόμμα δεν θα ΄΄στηρίζει΄΄, δεν θα ΄΄χρίζει΄΄ αλλά απλά θα εκφράζει την ΄΄άποψή΄΄ τους.
Παράλληλα και υπόγεια θα διερευνάται η κάθε περίπτωση ενώ θα επιστρατεύονται οι πλάγιες δυνάμεις να ΄΄προσφέρουν΄΄ τις υπηρεσίες τους στο πολιτικό σύστημα (ασφαλώς με το αζημίωτο) ώστε να αποδυναμωθεί κάθε άλλη τοπική κοινωνική δύναμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παραμένει σταθερό στις παλιές αντιλήψεις και υπερασπίζεται την χρισματοδότηση!! Προσφέρει την ΄΄στήριξή΄΄ του σε ΄΄εκλεκτούς΄΄ και ΄΄επιλεγμένους΄΄ μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες!!!  Βλέπε για παράδειγμα περιπτώσεις όπως κ. Βουδούρης ή ο κ. Καρυπίδη. 
Ομοίως για την περίπτωση Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη στην Θεσσαλονίκη!!!

Το νέο σκηνικό αντιληφθήκαμε χθες όταν ακούσαμε τον κ. Παπαμιμίκο να το δημοσιοποιεί, να το γνωστοποιεί. Μάλιστα αναρωτήθηκε κάποια στιγμή γιατί το κόμμα να μην έχει ΄΄άποψη΄΄!!!
Αυτό το ονομάζουμε εμείς ΄΄πολιτική τρίπλα΄΄.

Τελικά ακόμη μια φορά το απαξιωμένο αυτό πολιτικό σύστημα εφευρίσκει τρόπους κάθε φορά να παρεμβαίνει και να χειραγωγεί τις τοπικές κοινωνίες.

Αλίμονο σ΄εκείνους που δεν θα το αντιληφθούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...