Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Καντά, που λειτουργούν στην πόλη μας πήραμε μια εξαιρετική εργασία των μαθητών της Γ΄Γυμνασίου και μας εντυπωσίασε. 
οι μαθητές έκαναν έρευνα με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, κυρίως τα κυκλοφοριακά της πόλης κινούμενα αποκλειστικά και μόνο από ευαισθησία για το περιβάλλον.
Οι παρατηρήσεις τους έχουμε σημαντική αξία και καταγράφουν την πραγματικότητα στην πόλη. Τα αποτελέσματά τους συμπίπτουν απόλυτα με τα ευρήματα των παρατηρήσεων της Επιτροπής Αγώνα για τα κυκλοφοριακά της πόλης.
Έχει μεγάλη βαρύτητα η έρευνα των μαθητών, στην οποία περιέχονται και παρατηρήσεις από την μελέτη των μελετητών που είχαν αναθέσει τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών και του σχολείου, που αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι καινοτομεί και δείχνει την προσπάθεια συμμετοχής των μαθητών στα θέματα κοινωνικού περιεχομένου και καθημερινότητας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και στο σχολείο και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να ενεργούν και να καλλιεργούν τα ενδιαφέροντά τους σύμφωνα με τις εξαιρετικές οδηγίες των καθηγητών τους και της διεύθυνσης του σχολείου.
Συγχαρητήρια!!! Εύγε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...