Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Χθες σε μια ....ωραία τελετή παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο μέχρι χθες κλειστός δρόμος διαφυγής προς το Μαρούσι από την Λ. Πεντέλης.
Ο δρόμος αυτός υπήρχε στο παρελθόν αλλά με τις διαμορφώσεις που έγιναν με την Αττική οδό και η παρέμβαση κάποιων κατοίκων της περιοχής ο δρόμος είχε κλείσει.

Η διαρκούς λειτουργίας επιτροπή κυκλοφοριακού στο δήμο μας είχε πάντα στόχο την διάνοιξη της οδού που ανακούφιζε κατά κάποιο τρόπο την κυκλοφορία στην Λ. Πεντέλης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή ακόμη και μέχρι το Σισμανόγλειο.

Το θέμα συζητήθηκε στο ΣτΕ όπου είχαν προσφύγει οι δήμοι Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Αμαρουσίου υπό την πίεση των κατοίκων και των επιτροπών κυκλοφοριακού στις πόλεις και δικαίωσε τους κατοίκους. Η απόφαση είχε περιπέσει κατά περίεργο τρόπο σε κάποια συρτάρια. 
Η επιτροπή κυκλοφοριακού στο δήμο μας έχοντας έντονο το ενδιαφέρον έψαξε, προκάλεσε πολιτικούς εν ενεργεία και μη, χτύπησε πολλές πόρτες και με την πίεση στις διοικήσεις των δήμων η απόφαση δημοσιεύθηκε επιτέλους και άρχισε ο αγώνας της αποκατάστασης και της διεύρυνσης του δρόμου. Αφού παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθούν οι πόροι και οι φορείς υλοποίησης ανέλαβαν οι δήμοι Χαλανδρίου και Αμαρουσίου να υλοποιήσουν το έργο μετά τις μελέτες που είχαν ήδη συνταχθεί.
Δεν θα αναφέρουμε την αδράνεια της τότε δημοτικής αρχής του δήμου Βριλησσίων γιατί έχουμε γράψει πάμπολλες φορές εδώ την καθομολογούμενη αδιάφοριά της.

Το περίεργο είναι το εξής: Χθες με την παράδοση εμφανίστηκαν κάποιοι υπεύθυνοι και ανεύθυνοι και να καρπωθούν πολιτικά το γεγονός αλλά κυρίως να προβούν σε παρατηρήσεις και κρίσεις για την ποιότητα του έργου και να παρατηρήσουν ότι στην Λ. Πεντέλης δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να στρίψει ανερχόμενο αυτοκίνητο προς αριστερά.

Καλά, κύριοι, έχετε δίκιο σ΄αυτές τις παρατηρήσεις. Να μας πείτε, όμως, που ήσασταν εσείς όταν μόνη η επιτροπή αγωνίζονταν για ένα δίκαιο αίτημα; Που βρεθήκατε τώρα όλοι σας να κρίνετε ένα έργο που μερικοί από εσάς ούτε καν γνωρίζατε και είχατε το θράσος να βρεθείτε στην παράδοση;

Έτσι καταφαίνεται ακόμη μια φορά η υποκρισία και η έλλειψη γνώσης. 
Κάθε φορά μερικοί τουλάχιστον θα επιβεβαιώνουν την απαισιοδοξία μας και την κακομοιριά τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...