Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!!! Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!

Η χώρα δέσμια σαράντα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελούν την μειονοψηφία ακόμα και στο κόμμα τους.

Ένας - ένας εγκαταλείπει το καράβι, παραίτηση ή καταψήφιση αλλά στήριξη στην κυβέρνηση. Ακόμη κάτι νέο στα κοινοβουλευτικά ήθη. Καταψηφίζω αλλά στηρίζω!!!

Θα καταψηφίσουν κάποιοι αλλά θα στηρίξουν την κυβέρνηση (δεν μας λένε πως, βέβαια, απλά με την παραμονή τους στις θέσεις εξουσίας, στις αμειβόμενες θέσεις είναι το σίγουρο). Άλλοι θα πουν ναι, άλλοι θα αρνηθούν και άλλοι θα δηλώσουν ΄΄παρών΄΄. Κόμμα που έχει απ΄όλα!!!

Και συμπληρώνεται η εικόνα της τρέλας με μια αντιπολίτευση να ψηφίζει σύσσωμη το νέο μνημόνιο, θα στηρίζει την βιωσιμότητα της κυβέρνησης ενώ οι βουλευτές της συμπολίτευσης θα διατηρήσουν το αλώβητο με τα μνημόνια θα αρνηθούν να ψηφίσουν αλλά θα κυβερνούν με την ψήφο της αντιπολίτευσης!!!!
Αυτά τα ωραία συμβαίνουν σ΄αυτή την χώρα, στην χώρα του παράλογου, της παράνοιας, του ναρκισσισμού και της υπέρμετρης φιλοδοξίας, αλλά και της ασύμμετρης διακυβέρνησης!!!

Και κάποιοι κύριοι απ΄αυτούς με θρασύτητα προσέρχονται σε κλειστές αίθουσες σε συγκεντρώσεις με δόλιους στόχους και έχοντας στόχο να προξενήσουν βλάβη στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
Διαβάσαμε δήλωση όπου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρότρυνε κάποιους να ΄΄μπουκάρουν΄΄ στο νομισματοκοπείο!!!!
Ζούμε την απόλυτη παράνοια. Τα μυαλά έφυγαν από το κρανίο.
Η Ευρώπη αναγνωρίζει ότι η χώρα είναι μπροστά σε μεγάλη ανθρωπιστική  κρίση και καμιά τριανταριά έως σαράντα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συζητούν για ΄΄επανάσταση΄΄, για καταψήφιση των νομοσχεδίων για εθνικό νόμισμα ενώ φυγαδεύουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες λίγο πριν επιβληθούν έλεγχοι στην διακίνηση των κεφαλαίων!!!
Ήδη κοινοβούλια Ευρωπαϊκών χωρών ψηφίζουν θετικά για τα πρόγραμμα στην Ελλάδα. Η Γαλλία μόλις πριν λίγο έδωσε το πράσινο φως για την βοήθεια.

Και, ναι γιατί να μην έχει κανείς μια άλλη άποψη. Ναι αλλά στη δημοκρατία υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας!!
Όταν η μειονοψηφία, οι λίγοι, οι πολύ λίγοι επιβάλλουν την δική τους βούληση αυταρχικά, καταπιεστικά και βασανιστικά αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι πραξικόπημα!!!

Εμείς χαρακτηρίζουμε τους ΄΄επαναστάτες΄΄ βουλευτές της κυβέρνησης πραξικοπηματίες.

Απορούμε με τον Πρωθυπουργό που παρακολουθεί ως απλός θεατής σ΄ένα θεατρικό έργο με σενάριο  στον χώρο της παράνοιας. Απορούμε, αλήθεια, που έχει την ηρεμία να αποδέχεται σε τόσο κρίσιμες στιγμές τις πλακίτσες και τις μαγκίτσες κάποιων βουλευτών του και να δηλώνει ότι ΄΄δεν είναι στην κουλτούρα της αριστεράς οι διαγραφές αλλά οι συζητήσεις΄΄.
Ναι, συζητήσεις αλλά με τον λαό ήρεμο, να μην πεινάει, να μην τρέχει σαν τρελός να πάρει τα λεφτά του απ΄τις πτωχευμένες τράπεζες!!!

Απόψε για ακόμη μια φορά θα βρεθούμε μάρτυρες ενός τρελού θεατρικού έργου όπου οι ηθοποιοί θα παίξουν γι ακόμη μια φορά την τύχη του λαού στα όρια των αντοχών του και που θα είναι άγνωστο τι θα προκύψει για την επόμενη παράσταση!!!

Οι ΄΄επαναστάτες΄΄ της  κυβέρνησης έχουν βάλλει στόχο την αποχώρηση του κ. Τσίπρα από την πρωθυπουργία. Πάνω από 40 βουλευτές θα καταψηφίουν το νομοσχέδιο. Με 109 βουλευτές ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πριν λίγο ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, μια έντιμη και καθαρή δήλωση αλλά και μήνυμα ότι η κυβέρνηση κρέμεται από μια κλωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...