Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

TON ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 32!!!

Είμαστε δέκα μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες - ελεύθεροι επαγγελματίες.
Συζητώντας μεταξύ μας και αποτυπώνοντας την πραγματικότητα διαπιστώσαμε τα εξής:

1. Ο κ. Φίλης μιλά την ΄΄γλώσσα της δημοκρατίας΄΄ ενώ οι Έλληνες υποφέρουν και οι εργαζόμενοι μη δημόσιοι βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής.

2. Ο κ Λαφαζάνης στέλνει τελεσίγραφα στην κυβέρνηση που συμμετέχει ο ίδιος να πάρει πίσω την συμφωνία και να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικό νόμισμα, με ΄΄δημοκρατικές διαδικασίες΄΄.

3. Ο Πρωθυπουργός δέσμιος των δικών του επιλογών και ύστερα από 5,5 μήνες απραξίας, έφτασε να υπογράψει την συμφωνία που το 85% των πολιτών επιθυμεί από πολλά χρόνια τώρα ενώ αναμένει επί 30 ώρες μετά τη συμφωνία  τις αντιδράσεις των υπουργών του και της προέδρου της Βουλής ώστε να αποφασίσει για τα αυτονόητα ενώ οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις αδυνατούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει κι ασφαλώς ούτε πληρώνουν ούτε πληρώνονται ούτε και ενεργούν.

4. Το 95% των σημερινών υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης (αλλά και της αντιπολίτευσης) δεν έχουν εργαστεί ποτέ ή αν έχουν εργαστεί ήταν εξαρτημένοι από το δημόσιο.

5. Κάθε καθυστέρηση αποβαίνει σε βάρος της οικονομίας και της εργασίας στην χώρα μας. Κάθε ημέρα που περνά το ΑΕΠ χάνει 0,01% και για κάθε εβδομάδα το 0,1%. Πως θα αναπληρωθεί; 

6. Στην ιστορία της αριστεράς πάντα βρίσκεται κάποιος ή κάποιοι που θα σκιάσουν την πορεία της.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και μόλις πριν λίγα χρόνια ακόμη. Ανατρέξτε λίγο στην ιστορία μας.

7. Νέο κύμα φυγής νέων από την χώρα ακόμη και από εκείνους που ήδη σπουδάζουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Φυγή για να περισώσουν τις σπουδές τους και την βούλησή τους να ....ζήσουν!!!

8. Νέο κύμα λουκέτων ετοιμάζονται στην αγορά είτε σε μικρές είτε σε μεγάλες επιχειρήσεις με οδυνηρές συνέπειες για την εργασία στην χώρα μας.

9. Η πολιτική νομενκλατούρα διαχρονικά είναι απόλυτα υπεύθυνη για την κατάντια της χώρας, την φτωχοποίησή της και την χρεοκοπία της. Δεν είναι ασφαλώς πρώτη φορά. Διαβάστε την ιστορία μας. Γεμάτη από χρεοκοπίες και δάνεια, ρεμούλες και συζητήσεις, απαξίωση και ταπείνωση.

10. Εμείς οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες ζητούμε την άμεση λήψη μέτρων  εναντίον όλων εκείνων που εκούσια και σκόπιμα καθυστερούν την πορεία της χώρας, που χρησιμοποιούν όρους δημοκρατίας για να επιβάλλουν ΄΄αυταρχικά΄΄ τις δικές τους κανόνες λειτουργίας του κράτους.
Ο Πρωθυπουργός οφείλει να ακούσει την επιθυμία του λαού που σε ποσοστό πάνω από 85% αποφάσισε πολλάκις την παραμονή του στην Ευρώπη. Οφείλει να εκδιώξει άμεσα τους περιώνυμους ΄΄32΄΄. Να τους απομονώσει πάραυτα. 
Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες είναι μεγάλες και κάποια στιγμή θα αποδοθούν και πρέπει να αποδοθούν. 

Όταν μάλιστα με  θρασύτατα  ο κ Βαρουφάκης όντας υπουργός οικονομικών της χώρας οδηγούσε την Ελλάδα στην χρεοκοπία με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και μάλιστα να το ομολογεί ο ίδιος δημοσίως, πράξη που συνιστά από μόνη της ενεργοποίηση δικαστικής έρευνας τότε είναι ανάγκη η δικαιοσύνη να λάβει μέτρα.

 Προφανώς ο κ. Βαρουφάκης κινήθηκε αντίθετα από την επιθυμία του λαού κι αυτό είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, αγαπητοί κύριοι της σημερινής πονηρής αριστεράς!!!

Δεν είναι μοναδική περίπτωση ο κ. Βαρουφάκης, βέβαια,  αλλά κάθε ημέρα ο τρόπος που αναγκάζεται να λειτουργεί η δημοκρατία μας συνιστά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, όπως επίσης και ο τρόπος που αναγκάζεται να ζει ο Έλληνας με την τρομοκρατία, που επιβάλλουν οι εξουσιάζοντες, με τις συντάξεις του λαού να διαχειρίζονται από την εξουσία, ο λαός να βρίσκεται στα πεζοδρόμια έξω από τις πτωχευμένες τράπεζες εκλιπαρώντας να πάρουν χρήματά τους  για να ζήσουν, να πάρουν λίγο ψωμί.
Να μην έχει σύμμαχο τον γιατρό του, τον δάσκαλό του ή τις δημόσιες υπηρεσίες.

 Τι είναι αυτό, αγαπητοί φίλοι;

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!! 

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΤΟΥΣ ΄΄32΄΄ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΟΝ κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΕΣΘΈΝΤΑ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ. 
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ. 
ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΣΆ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ, ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΜΆΛΛΟΝ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...