Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ!!!! ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Προσοχή!!! 
Έρχεται μια σειρά άρθρων πολιτικού περιεχομένου με εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον.
Η σελίδα αυτή έχει πάντα ως στόχο να ασκεί καθαρή, αντικειμενική και δημιουργική αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα. 

Μέχρι πριν τις εκλογές ασχοληθήκαμε σχεδόν αποκλειστικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Καταθέσαμε τεκμήρια αδυναμίας άσκησης κυβερνητικού έργου από την πλευρά της συγκυβέρνησης καταθέτοντας τα απαραίτητα τεκμήρια. Ο λόγος εδραιώνεται πρακτικά και έχει αποτέλεσμα όταν στηρίζεται με το αδιαπραγμάτευτο επιχείρημα στην βάση της αλήθειας.
Θα συνεχίσουμε έτσι και τώρα απ΄όπου κι αν βρεθούμε.

Όμως οφείλουμε να ασχοληθούμε με τον έτερο εξίσου ισχυρό θεσμό της δημοκρατίας μας, την αντιπολίτευση, με την οποία δεν είχαμε ασχοληθεί.
Τα επόμενα άρθρα μας θα έχουν ως βασικό πυρήνα για αρκετό διάστημα την δομή και την ιστορικότητα της μείζονος αντιπολίτευσης μέσα από το πρίσμα της αλήθειας.
Πολλάκις στο παρελθόν το πράξαμε με ήθος και αξιοπρέπεια, με αντικειμενικότητα και σεβασμό. Εισπράξαμε την αντίδραση. Όμως, όποιος έχει ισχυρή μνήμη θα μας δικαιώσει απόλυτα με τις απόψεις, που βγήκαν απ΄αυτές τις γραμμές.

Μια νέα σελίδα ανοίγει, λοιπόν, και για την μείζονα αντιπολίτευση. 
Θα καταθέσουμε θέσεις με ιστορικότητα  και θα δούμε την επόμενη ημέρα σ΄αυτόν τον χώρο. Θα παρατεθούν στοιχεία, που δεν θα αμφισβητηθούν. Μια μικρή αναδρομή στις εξελίξεις στον χώρο και στον χρόνο της μείζονος αντιπολίτευσης. 
Μια έρευνα στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού.
Το εγχείρημα αυτό είναι τολμηρό και στηρίζεται σε πολλή δουλειά με πολλά ιστορικά στοιχεία, που απαίτησαν χρόνο κι ασφαλώς εγκυρότητα, που την εξασφαλίζουμε από αρχεία, που διαθέτουμε ή και βρήκαμε το τελευταίο διάστημα.
Σας διαβεβαιώνω ότι έχει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...