Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄

Ύστερα από αρκετό καιρό ενεργοποιείται η ιστοσελίδα του δημοτικού συνδυασμού ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄.
Η σελίδα θα ασχοληθεί όπως και στο παρελθόν με θέματα που απασχολούν το δήμο, θέματα που αγγίζουν την καθημερινότητα του δημότη, εξελίξεις στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, θα ασκηθεί κριτική στο έργο ή μη έργο της δημοτικής αρχής, παραλείψεις και αδιαφορίες, αδιαφάνεια και υπόγειες διαδρομές και κάθε τι που δεν συνάδει με τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής που είχε δώσει στους δημότες προεκλογικά.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στα τοπικά δρώμενα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη. Θα αποκαλύπτουμε κάθε περίεργη εξέλιξη, κάθε αδυναμία της δημοτικής αρχής αλλά και όλου του δημοτικού συμβουλίου.

Κανείς δεν είναι υπεράνω του ελέγχου και της κριτικής. Μαθαίνουμε πολλά και εκτιμούμε ότι οι δημότες αξίζουν αν μη τι άλλο μιας άλλης αντιμετώπισης μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του δήμου και της ικανότητας της δημοτικής αρχής να διαχειρίζεται  τα ζητήματα.

Παρακολουθείστε την ιστοσελίδα

www.ta-vrilissia-ton-politon.webnode.gr

Κάνετε copy-paste στην διεύθυνση και θα μπείτε στην σελίδα.

Γίνεται μέλος της σελίδας και στείλτε κάθε γεγονός που συμβαίνει στην γειτονιά σας, κάθε παράπονο και κάθε κριτική. Η σελίδα δεν θα αποκρύψει τίποτα. Θα είναι το μέσο ανάδειξης της ανικανότητας και του ψεύδους.

Να επισημάνουμε ότι μπορείτε να βρείτε την σελίδα ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ και στο facebook όπου και εκεί μπορείτε να παρακολουθείτε την δραστηριότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...