Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Σήμερα δημοσιεύεται στις εφημερίδες (ΤΑ ΝΕΑ) η συνένωση δήμων στη Αττική. Φαίνεται πως η έγκυρη εφημερίδα έχει τις πληροφορίες της από την ίδια την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον κ. Ραγκούση.



Η πρώτη παρατήρηση είναι πώς ο κ. Ραγκούσης έστειλε την πρόταση στις εφημερίδες (αν έγινε έτσι) και ούτε τα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν ενημέρωσε ούτε καν εμφανίστηκε στις συνεδριάσεις της ΚΕΔΚΕ να ακούσει και να συζητήσει το χωροταξικό ζήτημα και όχι μόνο.


Υποθέτοντας ότι τελικά είναι η πρόταση της κυβέρνησης η χωροταξία της Αττικής έτσι όπως εμφανίζεται θα πρέπει άμεσα ο κ. Ραγκούσης να δεσμευτεί ότι είναι μια πρόταση και δεν είναι η οριστική διαμόρφωση. Αν δεν το κάνει αυτό θα σημάνει το γεγονός ότι στηρίζεται στην πλειοψηφία που κατέχει η κυβέρνηση για να 'περάσει' το νόμο. Και τότε βέβαια θα σημάνει και την αυτοαναίρεσή της περί διαλόγου και διαβουλεύσεων. Να προσθέσουμε δε ότι εκκρεμούν σημαντικά άλλα ζητήματα περί 'Καλλικράτη', όπως οι χρηματοδοτήσεις  τα οφειλόμενα και οι αρμοδιότητες.


Ουδέν σχόλιον περί αυτού, κ. Ραγκούση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...