Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Για το Δήμο Χαλανδρίου αποτελεί υψηλή προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών μας και αυτό προσπαθούμε να το επιτύχουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας. Τα παιδιά μας αποτελούν το παρόν ,αλλά και το μέλλον αυτού του τόπου. Αποτελεί ιερό καθήκον για εμάς να τους παρέχουμε κάθε δυνατή ασφάλεια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς τους. Για αυτόν το λόγο, αλλά και επειδή όλοι γινόμαστε αποδέκτες της καθημερινής αγωνίας των γονιών, τοποθετήσαμε από τις 26 Απριλίου 2010 σχολικούς τροχονόμους σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας καθώς και σχολικούς φύλακες όπου ζητήθηκαν από τις σχολικές επιτροπές.



Όλοι οι σχολικοί τροχονόμοι και φύλακες, πριν τοποθετηθούν στον τομέα ευθύνης τους, παρακολούθησαν στις 23 Απριλίου εκπαιδευτικό σεμινάριο της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό καλύτερα στις ανάγκες των νέων τους καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...