Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Τι κι αν έγιναν οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις δημοτικών συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο για την κατάληψη πρασιών απο επιχειρήσεις; Καμιά εξέλιξη, κανένα ενδιαφέρον απο το δήμο.
Είχε υποσχεθεί η σημερινή διοίκηση ότι θα ''ρωτήσει τον επιχειρηματία του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ τι συμβαίνει με την κατάληψη της πρισιάς και θα απαντήσει στο δημοτικό συμβούλιο΄΄.
Καμιά ενέργεια, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Κι όμως όχι μόνο έχει καταληφθεί η πρασιά αλλά όπως είχαμε προβλέψει κατελήφθη και το υπόλοιπο κομμάτι και λειτουργεί ως ''ανοιχτός χώρος'' αφού ακόμη τουλάχιστον δεν έχει κλείσει και δέχεται πελάτες ''καπνίζοντες''.
Άγνωστο είναι αν και κατά πόσο η εν λόγω επιχείρηση, η οποία να σημειώσουμε ότι γεννά πολλά ερωτηματικά σε άλλους επιχειρηματίες, πληρώνει τα νέα τετραγωνικά μέτρα που κατέλαβε. Κι πληρώνει με τι κοστολόγιο πληρώνει.
Βέβαια δεν συζητάμε τι γίνεται πολλές ώρες της ημέρας στο χώρο γύρω απο την επιχείρηση με τη στάθμευση αυτοκινήτων. Ο δρόμος έχει γίνει απέρνατο παράνομο πάρκινγκ!! Σε σημείο μάλιστα που πολλές φορές ούτε πεζός δεν περνά!!!
Αν η διοίκηση δεν μπορεί να ελέγξει τα πράγματα ας το ομολογήσει για να ανοίξουμε εμείς περισσότερο το θέμα. Μπορούμε να το κάνουμε. Εμείς ως τώρα το επισημαίνουμε και περιμέναμε απο τη διοίκηση να λάβει μέτρα. Εκείνη αδιαφορεί!!
Περμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...