Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η δημοτική μας παράταξη προχωρεί σε κινητοποίηση και συμμετοχή όλων των δημοτών για τη ναυτική Βάση.
Η δημοτική αρχή παραμένει αδρανής στις αιτιάσεις μας για την κακοποίηση του χώρου της Ναυτικής Βάσης, την οποία παρέδωσε στη χρήση των εργολάβων των έργων στη πόλη.
Παρ' όλο που φέραμε το θέμα πολλές φορές και με την παρουσίαση φωτογραφικού υλικού που δείχνει την διαμορφωμένη κατάσταση στο χώρο ο δήμαρχος παραμένει αδρανής απαξιώνοντας ακόμη μια φορά τις ουσιώδεις παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης για την προστασία του χώρου και την απόδοσή του στη χρήση των δημοτών. Προτιμά να το διαθέσει στους εργολάβους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις καταστροφές του φυσικού πλούτου.
Στις συνεχόμενες παρατηρήσεις μας η δημοτική αρχή παραμένει σιωπηλή υπονοώντας ότι το ζήτημα δεν είναι το μείζον, ως συνήθως.
Η δημοτική μας παράταξη είχε καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο τα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο με φωτογραφίες απο τα μπάζα και άλλα υλικά που σκεπάζουν τα δένδρα και κακοποιούν το φυσικό χώμα. Ο δήμαρχος αποδέχθηκε το θέμα ότι είναι όπως το περιγράψαμε αλλά ομολόγησε ότι έχει παραδώσει το χώρο στος εργολάβους για να τους εξυπηρετήσει για την κατασκευή των έργων στο δήμο, υποσχόμενος ότι ο χώρος με την αποχώρηση των εργολάβων θα ΄΄επανέλθει΄΄ στη φυσική του κατάσταση!!!
Εμείς εκτιμούμε ότι επειδή δεν υπάρχει συμβατική υποχρέωση προς τους εργολάβους απιτούμε να φύγουν άμεσα απο τη Ναυτική Βάση και να αποδοθεί ο χώρος στους δημότες.
Και άλλες δημοτικές παρατάξεις έχουν επισημάνει το θέμα και γι΄αυτό θα συνεργαστούμε μαζί τους προκειμένου να έχουμε δυναμική παρουσία στο χώρο για την κινητοποίησή μας.
Θα υπάρξει ανακοίνωση για την ημερομηνία της κινητοποίησης καλώντας όλους τους δημότες στο χώρο για να διαφυλάξουμε απο την καταστροφή του φυσικού κάλλους το χώρο.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...