Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 στις 7 το βράδυ, από τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Παπαδή η παρουσίαση του βιβλίου ″ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ″.



Στην κατάμεστη αίθουσα μεταξύ των φίλων έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Κ. Γείτονας, Χ. Πρωτόππαπας και Π. Ασπραδάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Σχολείων και εκπρόσωποι φορέων.


Οι παρευρισκόμενοι Διευθυντές των Σχολείων της ευρύτερης περιοχής επιβράβευσαν την παρουσίαση και απηύθυναν πρόσκληση στον συγγραφέα να μεταλαμπαδεύσει τις προτάσεις οδικής ασφάλειας και πρακτικών συμβουλών κυκλοφοριακής αγωγής στους μαθητές, με διαλέξεις στα σχολεία.


Ο συγγραφέας, ως λάτρης της εθελοντικής προσφοράς, υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει όσο χρόνο χρειαστεί για να συμβάλει στη διαμόρφωση οικολογικής και οδηγητικής συνείδησης στους νέους, ευελπιστώντας να βάλει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της μάστιγας, των τροχαίων ατυχημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...