Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΙΩΠΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

Δεν μας έφτανε η επιβολή φόρων με αυταρχικό και ανελέητο τρόπο είχαμε χθες και την απαγόρευση να συζητούμε και να έχουμε διαφορετικό λόγο. Ο κ. Βενιζέλος έχει την άποψη ότι αν δεν μιλούμε θα γλιτώσουμε τη χρεοκοπία!!!!
Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τη κυβέρνηση καιτο ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση. Τα ΜΜΕ φέρνουν την καταστροφή, η αντιπολίτευση που ο ρόλος της είναι να κρίνει και να συντάσσει διαφορετικό λόγο, ο επιστήμονας που δεν έχει αντικέιμενο να δουλέψει, ο επιχειρηματίας που κλείνει την επιχείρησή του, ο οικονομολόγος - αναλυτής που αυτή τη δουλεία έμαθε και σπούδασε και που δεν καταλαβαίνει ποιό σύτημα ακολουθεί η κυβέρνηση, οι επιστήμονες δημόσιοι υπάλληλοι, η εθνική στατιστική αρχή που διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν μπορεί να εξηγήσει τα πρωτοφανή φαινόμενα διαστρέβλωσης της οικονομικής επιστήμης και των αρχών της, οι συνδικαλιστές που προσπαθούν να συγκρατήσουν τη λαίλαπα της αφαίμαξης της οικονομίας, των ιδιοκτητών ακινήτων που μια ζωή πρσοπάθησαν και απέκτησαν ένα σπίτι και τώρα καλούνται να ξαναπληρώσουν!!!
Ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε χθες ως το εγγόνι του Στάλιν. Οι Έλληνες έχουν περιουσία ενός τρις!!! Κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το χάσουν επομένως κατά τον κ. Βενιζέλο επειδή επί τράντα χρόνια στέκονται στην εξουσία και διαλύουν τη χώρα.
Ο πολιτικός λόγος χθες του κ. Βενιζέλου δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια κινδυνολογία για να αναγκάσει τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι και να δεχθούν όλους τους ξένους ηλιθιοπαράγοντες του χρήματος και της καταστροφής. Στήθηκε ένα παιχνίδι τεχνητής κρίσης προκειμένου η κυβέρνηση να παρατείνει τη ζωή της στην εξουσία. Αυτό που έγινε χθες αποδεικνύει την απόλυτη αυταρχικότητα και τη χουντική νοοτροπία της κυβέρνησης. Η χθεσινή πολύωρη (τάχατες) σύσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής γιατί έγινε; Τι νέο υπήρξε στις αγορές; Μήπως επειδή ο Φωτόπουλος έκανε δηλώσεις ότι δεν θα επιτρέψει την είσπραξη των φόρων; Αν είναι δυνατόν!! Εδώ δύο μήνες οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα εκράυγαζαν να φύγει όλη η κυβέρνησ ΠΑΣΟΚ και φοβήθηκαν τις δηλώσεις του Φωτόπουλου;
Το 2000 έστησαν το παιχνίδι του χρηματιστηρίου και θημόματσε τις δηλώσεις υπουργών που παραπλάνησαν και πάλι τους Έλληνες με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο για και΄ρούς με χρήμα και ευφορία!!! Και έχασαν περιουσίες!!! Κι αυτοί βρέθηκαν με τεράστιες περιουσίες ενώ δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο!!!
Ποιός είναι ο κ. Βενιζέλος που θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε; Εμείς πρέπει να του πούμε τι πρέπει να κάνει η κυβέρνησή του. Να φύγει εδώ και τώρα. Ανίκανη, προκλητική, σταλινική χούντα με εξυπηρετεί τις διαθέσεις του διεθνούς χρήματος και της ανίκανης ευρωπαϊκής ένωσης. Μιας ένωσης που υποτιμήθηκε και μηδενίστηκε απο ηγέτες της πλάκας. Άλλο ήταν το όραμα της ενωμένης ευρώπης που στήριξαν οι γέτες της προηγούμενης γεινιάς. Όμως το χρήμα διάβρωσε τους πάντες. Τα λόμπυ εξαγόρασαν όλους τους ηγέτες της ευρώπης, που είναι μιάς χρήσης!!!
Ξέχασε ο κ. Βενιζέλος ποιός είναι αυτός που δημιούργησε το σάπιο σύστημα της δημόσιας διοίκησης με τα ρουσφέτια και τους πελάτες του πολιτικού συστήματος. ξέχασε ποιός ήταν αυτός που φλόμωσε τους δημοσίους υπαλλήλους με επιδόματα και λεφτά με μόνο σκοπό την επανεκλγή τους στην εξουσία. Ξέχασε τη δεκαετία του ΄90 και ΄80 που τα λεφτά, που υπήρχαν τότε, τα μοίραζαν και και ήταν στραγάλια!! Ξάχασαν που έφτιαξαν τους νεόπλουτους του χρηματιστηρίου που βρέθηκαν κοντά στην εξουσία και στη κυβέρνηση τότε της εξάρτησης και της σαπίλας!!!
Ο κ. Βενιζέλος να μάθει πρώτα ακόμη και την επιστήμη του καλά κι ύστερα θα σκεφθούμε να του δώσουμε το δικαίωμα του λόγου. Ας μας επιστρέψει τα λεφτά που χάθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, που πλήρωσαν οι Έλληνες με τις απανωτές περικοπές κι ύστερα θα το σκεφθούμε να του επιτρέψουμε το λόγο.
Μήπως έχουν δημοσκοπήσεις που τους φέρνουν κοντά στο 10% (!) και αφηνίασαν; Μήπως ήθελαν να δημιουργήσουν συνθήκες απαξίωσης μιας άλλης εναλλακτικής πολιτικής που εκφράζουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα; Μήπως δεν πληρώθηκαν ακόμη τα CDS και θέλουν να επιταχύνουν το πιστωτικό γεγονός για να πληρωθούν; Μήπως;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...