Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σκεφθήκαμε, αυτό τον καιρό, Αύγουστος μήνας, λιγότερη δουλειά, να ασχοληθούμε περισσότερο και βαθύτερα με τα οικονομικά του δήμου.
Στόχος κατ΄αρχήν, είναι η ενημέρωση των δημοτών και κατά δεύτερον να γνωρίζουμε καλύτερα και βαθύτερα τι πρόκειται να συμβεί στο δήμο μας εν όψει μάλιστα και των νέων περικοπών που θα υποστεί η τοπική αυτοδιοίκηση.
Η μελέτη μας αυτή έκρυβε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, που δυστυχώς ως σήμερα η σημερινή δημοτική αρχή αποσιωπεί και το σπουδαιότερο αδιαφορεί, προσπαθώντας να διασκεδάσει την κατάσταση.
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ΄αυτή που δίνει η δημοτική αρχή. Κρύβεται πίσω από το σλόγκαν, ΄΄δεν έχουμε λεφτά΄΄ενώ σε  οποιαδήποτε πρόκληση από την αντιπολίτευση για συζήτηση περί των οικονομικών του δήμου, εκείνη ούτε αντιδρά ούτε και ασχολείται με το ζήτημα.
Αντίστροφα μάλιστα, εξακολουθεί η ίδια ρουσφετολογική πολιτική μήπως και αποκομίσει κάποιες ψήφους εκμεταλλευόμενη την δύσκολη θέση πολλών συνδημοτών μας. 
Την μελέτη μας αυτή θα δημοσιοποιήσουμε άμεσα και για όσους γνωρίζουν θα καταλάβουν όχι μόνο την δυσκολία αλλά και το αδιέξοδο που οδηγείται ο δήμος μας όχι μόνο με την ευθύνη των κυβερνήσεων και τις πολιτικές τους αλλά και με ευθύνη της σημερινής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...