Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ύστερα από την καταγγελία του  Συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου εναντίον της διοίκησης του καμιά απάντηση δεν είχαμε από την πλευρά της διοίκησης ούτε και δημοσιεύθηκε (απ΄ότι γνωρίζουμε) κάτι σε απάντηση αυτής της καταγγελίας.
Παρ΄όλα αυτά σήμερα λάβαμε νέο μήνυμα από την πλευρά των εργαζομένων όπου μας επισυνάπτουν έγγραφο παρέμβασης της ΠΟΕ - ΟΤΑ (συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων). 
Στο έγγραφο το Συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων καλεί την διοίκηση να ανακαλέσει όλα αυτά που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου. Το έγγραφο έχει ήδη δημοσιευθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δημοσιεύουμε το έγγραφο και αναζητούμε και πάλι την απάντηση της διοίκησης.




                                                                                     Αθήνα,  23 Ιανουαρίου 2014
                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 67



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βριλησσίων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Μακρή για την υπηρεσιακή δίωξη και απαξίωση σε βάρος του Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Νίκου Μήτση εξ΄ αιτίας της συνδικαλιστικής του δράσης.
Με πρωτοφανή και παράνομο τρόπο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ουσιαστικά απομάκρυνε από τα καθήκοντά του τον επί 14 έτη υπηρετούντα υπάλληλο κ. Νίκο Μήτση αμέσως μετά την εκλογή του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.
Δυστυχώς οι συναντήσεις που έγιναν μεταξύ του ίδιου εργαζόμενου με το Δήμαρχο κ. Κώστα Ιωαννίδη αλλά και με την Πρόεδρο του Συλλόγου ώστε να λυθεί το θέμα ομαλά δεν καρποφόρησαν. Αντιθέτως, η συμπεριφορά σε βάρος του υπαλλήλου έγινε ακόμη πιο εκδικητική, με τη νέα προκλητική απόφαση αποκλεισμού του από τις επιτροπές «Παραλαβής και Επισκευών οχημάτων του Δήμου», όπου λόγω ειδικότητας ως μοναδικός μηχανοτεχνίτης επιβάλλεται να συμμετέχει.
Θεωρούμε ότι η απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και οι συνδικαλιστικές διώξεις από πλευράς των Διοικήσεων υπηρετούν μόνο τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης που βασικό στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν κάθε φωνή αντίδρασης ώστε να επιβάλλουν την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τ.Α.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί το Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κώστα Ιωαννίδη να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την παράνομη απομάκρυνση του συνδικαλιστική Νίκου Μήτση από τα καθήκοντά του. Σε αντίθετη περίπτωση, πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει τη συνολική αντίδραση των εργαζομένων του Δήμου και όχι μόνο, προκειμένου να μπει ένα τέλος στις αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                                            Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...