Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!

Πριν λίγες ημέρες είχαμε πει ότι το σκηνικό που είχε στήσει η προηγούμενη κυβέρνηση μάλλον ήταν εντελώς ψεύτικο. Μας έδινε μια πλασματική εικόνα κάτω από την αδυναμία της να συζητήσει σοβαρά και ισότιμα με τους εταίρους μας.
Η εικόνα που δημιουργήθηκε στο μυαλό του Έλληνα ήταν ότι απέναντι από την χώρα ήταν κάποιοι κλέφτες και αδίσταχτοι μαχαιροβγάλτες που αναζητούσαν αίμα και μόνο αίμα!!!

Όμως και μόνο μια αντίδραση απλή αλλά σταράτη, ισχυρή αλλά και με διαλλακτικότητα και επιχειρήματα αναστάτωσαν όλο τον πλανήτη για να έρθει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, να μπουν στο τραπέζι όλα τα θέματα και να αλλάξει η πολιτική της λιτότητας.

Η κ. Μέρκελ πρέπει να αισθάνεται ότι άρχισε να νιώθει ανασφάλεια. ήδη μέσα ενημέρωσης πιάνουν το θέμα αργά αλλά το τέλος της εφαρμοζόμενης πολιτικής ήταν αέρας κοπανιστός!!!

Παρ΄όλο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φάνηκε να γνωρίζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της πρότασής του ως κυβέρνηση και παρ΄όλη την ψυχρολουσία της περασμένης Παρασκευής επανήλθε με επιμονή.
Αυτό αρκούσε να καταρρεύσει το σαθρό οικοδόμημα που είχαν χτίσει οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους.

Όμως σ΄αυτό το κλίμα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης. Η παραπλάνηση του Ελληνικού λαού με την ρητορεία τεσσάρων χρόνων και με απώλεια του 25% του εθνικού εισοδήματός μας αποτελεί ισοδύναμα με προδοσία. Το λέμε ευθέως και το πιστεύουμε.

Ο κ. Σαμαράς φέρει ακέραιη την ευθύνη της εξαθλίωσης της κοινωνίας με την ρητορεία της πλάκας. Δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει κάτι θετικό από τους....εταίρους μας παρά μόνο δάνεια για δεκάδες χρόνια.  Φόρτωνε την κοινωνία με ψέματα με αθλιότητες και με υποκρισίες. Οι κυβιστήσεις μπροστά στην Γερμανική ΄΄μπότα΄΄ διαδέχονταν η μια την άλλη. 
Το δυστύχημα όμως είναι ότι ο Ελληνικός λαός υπέφερε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, φορτώθηκαν με χρέη σε τράπεζες σε ασφαλιστικά ταμεία στο δημόσιο. Δεν έλεγε τίποτα άλλο παρά πως θα ερχόταν κάποτε μια ανάπτυξη!!! Ακόμη την περιμένουμε!!!

Πρέπει να λογοδοτήσουν οι κύριοι της γραβάτας και της καρέκλας. Καρέκλα που είχαν  παντρευτεί, την είχαν αγκαλιάσει, την είχαν ιδιωτικοποιήσει!!!

Αυτό το σκηνικό ήταν στημένο εις βάρος του Ελληνικού λαού και όλοι οι κύριοι αυτοί το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να τα μαζέψουν και να φύγουν το ταχύτερο. Όσο παραμένουν τόσο θα προκαλούν με την παρουσία τους.

Να φύγουν τάχιστα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...