Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τοπικό μέσο ενημέρωσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ενημέρωσης του κοινού για την κοινή παρουσία των υποψηφίων δημάρχων στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε πως όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι δέχθηκαν την κοινή πρότασή τους για το λεγόμενο ΄΄debate΄΄.
Διαβάζοντας, λοιπόν, την ανακοίνωση μείναμε έκπληκτοι όταν διαπιστώσαμε ότι ο ΠΕΡΙΙΗΓΗΤΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, ΤΟ ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ PERIIGITIS RADIO TV δεν αναφέρονταν στη λίστα των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας και την αντίθεσή μας για τις ενέργειες αυτού του τύπου, που κρύβουν μάλλον πονηρές κινήσεις παρά κινούνται σε μια σωστή κατεύθυνση αντικειμενικής πληροφόρησης και σεβασμού απέναντι στα μέσα ενημέρωσης του τόπου.
Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανένα, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας θεωρώντας ότι ο αποκλεισμός με ψευδοεπιχειρήματα ούτε ευσταθεί ούτε εκφράζει δημοκρατία για την οποία  κόπτονται.
Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ θα παρακολουθεί απο πολύ κοντά τα γεγονότα και θα πάρει θέση όταν κρίνει τη στιγμή κατάλληλη.
Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της πρότασης πως έγινε απο ποιόν έγινε και πώς εξελίχθηκε επιφυλασσόμεθα για τις επόμενες κινήσεις μας.

Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...