Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΟΔΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Οι κάτοικοι της οδού Αργυροκάστρου, συνεχίζουν να αγωνίζονται για τις αλλαγές που έγιναν στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, που κάποια στιγμή ο δήμαρχος άλλαξε την ροή των αυτοκινήτων απο την Εθνικής Αντιστάσεως προς την οδό Αργυροκάστρου.



Η αποκάλυψη είναι ότι οι κάτοικοι της οδού Αργυροκάστρου ερευνώντας την υπόθεση ανακάλυψαν οτι ο δήμαρχος εψεύδετο όταν έλεγε οτι έγινε κυκλοφοριακή μελέτη και με βάση αυτή έγινε η αλλαγή.
Πιέζοντας την τεχνική υπηρεσία, ως υπεύθυνη της εισήγησης στην αρχή, ανέλαβαν να προχωρήσουν σε μετρήσεις εκ των υστέρων για να αποδειχθεί η δικαίωση των κατοίκων.


Στη συνέχεια η τεχνική υπηρεσία απευθυνόμενη στον δήμαρχο εισηγήθηκε την επιστροφή στην προτέρα κατάσταση αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εξέλιξη.
Δεν υπήρξε καμιά μελέτη, λοιπόν, για τις παρεμβάσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ο δήμαρχος με αυταρχικό τρόπο και με το ΄΄έτσι θέλω΄΄ άλλαξε την κυκλοφορία ενώ εψεύδετο όταν πιέζονταν και απο το δημοτικό συμβούλιο γιατί και πώς έγιναν οι αλλαγές αυτές!!!


Πώς, λοιπόν, μπορεί να έχει εμπιστοσύνη δημότης ή δημοτικός σύμβουλος στο λόγο του δημάρχου;Ας το βλέπουν όλοι με ποιό τρόπο διοικείται αυτή πόλη και πώς δημοτικοί σύμβουλοι αποδέχονται τις εισηγήσεις του δημάρχου λέγοντας το εκπληκτικό (!!!!) ΄΄ώς η εισήγηση΄΄.
Διαβάστε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας - καταγγελία των κατοίκων της οδού Αργυροκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...